Ela009 Selam kızlar yeniyim buralarda arkadaşım sayesinde öğrendim umarım hepimiz güzel haberler alırız 🧡 gebelik testime bakar mısınız bozuk mu test anlayamadım çizgi ilk yaptığımda çıktı gibi oldu kurudukca da böyle kaldı resim yüklüyorum aşağıya bir de ovulasyon yapıyordum bu ay adetim 3 gün gecikti sizce var mı ovulasyonu fazla idrarda beklettm sanırım bi aksilik oldu 10 sn bekletiyorum normalde şimdi 13-14 saniye beklettm o da böyle çıktı
Ela009 Ebaki Amonim Eldgrn Kızlar ilk öyleydi sonra nokta oldu orası anlamadım nokta neden oldu ki🥹 adetime 2 gün kala kan vermiştim 1.35 çıkmıştı
Eldgrn Ela009 test kurudukça silikleşebiliyor yani zaten silik çizgi çıktığı için sonradan kaybolabiliyor bununla çok denk geldim. Tekrardan mutlaka kan verin gebelik varsa bir günde bile bu değer değişebiliyor. En net çıkan ikinci çizgi bile sonradan kurudukça silikleşebiliyor
Ela009 Eldgrn evet haklısınız keşke erken gebelik testü alsaydım en azından tam anlaşılırdı burda silik öizgi var ama nokta olması kafamı karıştırdı 🙂↕️
ezgickm Ela009 kız var var bence ovülasyon ds koyu çıkmış genelde buda gebelikten oluyor yumurtlama zamanı değilse 🌸
Ela009 ezgickm hadi inşallah ya yanıltmıyordur 🙂↕️çok heyecan yaptım baska testim de yok yarın da eczane kapalı nöbetçi de uzak