Rbia3 Kızlar merhaba 32 haftadayım idrarda lökosit 565 çıktı hastaneye yatırdılar 😢 bu durumda olan var mı daha önce? Erken doğum şuan için görünmüyor ama enfeksiyon korkutuyor
Nhrr Rbia3 vajinal(akıntı )kültür baksınlar idrarla alakalı olmuyor bazen. Ben geçen hafta hastanede yattım 5 gün damardan antibiyotik verdiler bakteri çıktı.
Rbia3 Nhrr benden de aldılar vajinal kültür henüz sonucu çıkmadı. Sonrasında düzeldi mi normale döndünüz mü kaçıncı haftada oldu
Nhrr Rbia3 benim pazartesi tekrar alacaklar kültür bakalım. Normal kültür hep temiz çıkıyordu vajina ile ilgiliymis anladık test alınca. 27. Haftayim bende.
Rbia3 Nhrr hastanede alınanda bakteri sayınız kaçtı hangi bakteri üredi acaba ben hala hastanede yatıyorum vajinal kültür sonucum çıkmadı onu bekliyorum 😖 inşallah biran önce geçer
Nhrr Rbia3 3-4 güne anca çıkıyor. E.coli diye bi bakteri. Antibiyotik duyarlılık testi de yapmışlardı ağızdan alınanlara karşı dirençli çıktı mecbur damardan verdiler. Sizinki başka bişeydir belki bol su için en az 3 litre vücut atsın. 168 di bakteri.