Sennu Çok çok az kaldı bugün kontrolüm vardı doktor Salı tekrar gel ya o gün alırız ya da cumartesi günü artık doğurturuz seni dedi kiloları gelişimleri iyi sadece birinin suyu daha az onun için artık çok fazla bekletmek istemiyor çiğer geliştiriciyi olmuştum 35 haftalık oluyorum Salı günü inşallah ikisini de kucağıma alırım hem çok heyecanlıyım ve mutluyum hem de biraz tedirgin Allah yüzümüzü güldürsün inşallah sağlıkla gelsinler 🤲🏻
sacmalamakizim Sennu Allah kolay kurtarsın canım, sağlıkla gelsinler. Hep özenmişimdir ikizi olanlara, zor olacak ama çoook güzel olacak, birbirlerine arkadaş, yoldaş olacaklar. 😍
Sennu Mlklerim2 yani genelde yattım 20. Haftamda bi kanamam oldu 10 gün yattım sonra yavaş yavaş kalktım bi de 33 te kanamam oldu hiç kalkmadan sadece yemek ve banyo dışında yattım
Mlklerim2 Sennu bende yatıyorum Dr çok ayakta kalmamı istemiyor inşallah o haftaları görürüm bende de kanama olmuştu
gokyuzu777 Sennu sağlıkla vaktinde dogsunlar insallah canım 29+1 adet kanaması gbi kanamam oldu. Doktor nst istedi serum verdiler. Ciğer gelıstırıcıyı kacıncı haftada olmustun? Hic kalkma dedi doktor ama bunu nasıl yapacağız ev işi çamasır bulasık bitmiyor hic temizlik yapmasam bile.
Sennu Mlklerim2 inşallah eğer dikkat edersen hiç bir şey olmaz Allahın izniyle 🤲🏻 Allah sağlıkla kucağına aldırsın 🤍
Sennu gokyuzu777 kalkma boşver ev işlerini inan sonra keşke yapmasaydım diyor insan ben de iyi hissediyordum kendimi yine oldu kanamam 33 te destek olmaz mı eşin falan 33. Haftada oldum iğneyi iki gece hastanede kaldım kanamadan dolayı
Sennu sacmalamakizim inşallah çok teşekkür ederim 🤍☺️ Allah isteyen herkese nasip etsin hamileliği zor ama sonu güzel olacak inşallah 🥰
gokyuzu777 Sennu çok teşekkür ederim canım bana da yatıs verdi serum veriliyor ciger gelistirici yapıldı yarın da diğer doz yapılacakmıs progestan iğne ve fitile basladık tekrar artk kalkmayacagım mecburen kalsın valla haklısın canım. İnsallah bebeklerımızı hepimizi sağlıkla dunyaya getirip huzurla sağlıkla sıhhatle büyütelım. Ne kadar uzun sure kalırlarsa o kadar iyi karnımızda kesinlikle
senos- Perşembe günü rutin kontrolüm vardı sağlık ocağında verdiğim tahliller sonucu idrar yolu enfeksiyonum varmış ben de herhangi bir ağrı yoktu ama karnımdaki sertliğin sebebi oymuş doktor yatış yaptı 3 gündür hastanedeyim 30+2 bebeklere önlem amaçlı 2 doz ciger geliştirici vuruldu dualarınıza talibim
gokyuzu777 senos- allah yardımcın olsun şifa versin canım. Ben en başından beri hem vajınal hemde idrar yolu enfeksiyonu ile ugrastım surekli dusuk dozda antibiyotik kullandım mecburen o da geçirmedi. Ne kadr azalırsa o kadar iyi napalm elimizden gelenı yapıyoruz sana diyeceğim şu; cok su içiyorum, pamuklu camasır giyorum ütülü vs ona ragmen gecmiyo diye kendnı hırpalama. Ben cok uzuldum kendıme kızdm boşunaymış. Gebelıkte hormonlardan dolayı tekrar edebiliyor dedi doktorum elinden geleni yap gerisi allaha emanet ❤️