Nurayy09 Güzel anneler, başlkktanda olduğu gibi saçımı boyamayı düşünüyorum değişiklik olsun diye ama, bi yönden de istemiyorum 35 haftalık hamileyim biraz daha sabredeyim doğumdan sonra boyatırım diyorum, sizce şimdi boyatsam bebeğime zararı olur mu ?
Annelikyolu Nurayy09 ben sadece uçlarına yaptırmak istiyordum kuaförüm de yapmadı doktorum da izin vermedi 😁
Esrammm22 Nurayy09 ben boyadım valla. Doğuma az kala bakımsız dursun istemedim saçlarım. Bi zararı olacağını düşünmüyorum. Şuana kadar kanıtlanmış bi şey yok zararıyla ilgili. Kimyasalsa sürekli kullandığımız şampuanlar vücut jelleri saç kremleri parfümler deodorantlar hepsi kümyasal. Hepsini kesmemiz lazım. Onlar ne kadar zararlıysa boya da o kadar zararlı vücuda. Ekstra bi zararı dediğim gibi kanıtlanmamış.
Goksinismail Nurayy09 bende sordum yasak dedi doğuma bir hafta kala boyasam peki dedim olmaz doğumdan sonra boya dedi.
Nurayy09 Annelikyolu Netten araştırdım, kanıtlanmış birşey yok ama kimyasal kokusu falan zararlı olabilir diye düşünüyorum aslında ama şuan da çok bakımsız gözüküyor valla arada kaldım, ama büyük ihtimalle doğumdan sonra ki aya kaldı
Nurayy09 Esrammm22 Haklısın evet, idare edicem artık, içim rahat rahat doğumdan sonra boyatmaya karar verdim🙈😊