Pamuk3419 tamamdanolmuss daha kese oluşmamış 3 haftalık oldupu için dedi 5 haftalıkken keseyi görürürz dedi ama usgde bakınca gebelik var dedi
busraylcnn Pamuk3419 venatura kullandım ilk 3 ay kullanılıyomus sanırım 4. Aya girdim 13. Haftada bıraktım kadın doğumcu kutu bıtene kadar iç istersen dedı de içmedim
sd18 bengonca bu çok tehlikeli.. yüksek dozlu folik asitler sağlık sorunlarına yol açıyor. dozunda olması gerekiyor o da günlük 400 sınırı var doktorunuzla bir daha görüşün bence
Datlikiz Esraaa_06 maşallah sübhanallah hayırlı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bende ilk 51.3 ile öğrendim pazartesi salı günü 79.6 olmuştu cumartesi günü 513 olmuştu 💝
shrnur Eda75 yiaa çok sevindim senin adına da canım bende düşük rakamla öğrendiğim için biraz endişeliyim aslında ama adet günüme 4 gün varken 20 çıktı beta normal gibi de değil gibi de endişeliyim biraz
Eda75 shrnur bende 4 kere kan verdim canım 17 den 2 sonra 70 oldu 3 gün sonra 305 oldu 4gün sonra 2419 oldu sonra 5+5 de keseyi gördüm 2 hafta sonrada kalp atışı için gidicem inşallah teşekkür ederim canım bu arada🌸
egee_momm Esraaa_06 Bende dün öğrendim hamile olduğumu yarın gidip kan vericem 💖 Ama yeni gelmedim geri geldim ben ahahahhh 😂😂