aleynaozalpp14 İlk gebeliğim 11 haftalık olduk bende günde 3 veya 4 kere yemek yiyorum ama az yiyip doyuyorum ekmek yiyemiyorum yumurta yiyemiyorum et hiç sevmiyorum kafama takıyorum bebeğime gidiyor ya sağlıklı olur mu diye yediklerimden ne alıyor acaba vitamin diye
dika aleynaozalpp14 yumurta ve et yemezseniz nasıl protein olacak günde en az 1 tane yumurta yemeniz lazım en az haftada 1 de et yemeniz gerek
Cnhavva aleynaozalpp14 yumurta bende yiyemiyorum sogudum yogurt vs yemeye calisiyorum et yiyemiyosan da yesil mercimek vs bakliyat tüketmeye calis vegan vejeteryan olup hamile kalan yok mu eger vitamin eksikligin olursa takviye alirsin doktoruna danisip stres yapma o haftalar bulantili geciyo bebek depodan besleniyo ilk 3 ay ekstra kalori ihtiyaci yok yiyebildigini ye yiyemiyosan cok zorlama
yenibirannis aleynaozalpp14 ben hamileliğim boyunca yumurta tavuk et vs yiyemedim ama bi sorun olmadı yumurta ve ete eş değer şeyler tüketebilirseniz sorun olmas ben Dr ağlayarak gidip yumurta et yiyemiyorum çocuğum sağlikli olamıck dediğimde bana gülüp ağlama sacmalama kendini zorlama ete eş değer yeşil mercimek bakliyatlar yumurtaya eş değer peynir yoğurt süt tüket demişti stres sıkıntı yapma sağlıkla kucagına al🙏😊
esca344 aleynaozalpp14 merak etme canım yediklerin değil zaten su an sende olanı sömürüyor bebek kilo alımından anlarsın zaten benim bulantım hasl gecmis değil 7. Aya giriyorum et yumurta neredeyse hic yiyemiyorum zaten bi zaman sonra doktorun takviye veriyor vitamin vs
LeylaAB aleynaozalpp14 Yedinci haftadan selamlar tost yiyerek hayatta kalıyorum 😅 bulantı nedeniyle. İlk üç ay bir sıkıntı olmaz diyorlar ama elinden geldiğince yerine geçebilecek şeyler tüketmeye çalış
Gayearasatalay Şuan bu haftalarda böyle beslenmek çok sıkıntı değil doğal olarak mide bulantısı vs falan çok oluyor ama ilerleyen haftalarda bu ürünlere yerine yeşil mercimek ,nohut gibi yararlı besinler yiyerek açığı kapatman gerek