Psikoanne Kızlar ; Kuran-ı Kerim’de geçen, kulağa hoş gelen, manası güzel olan kız ve erkek isim önerilerinizi yazabilir misinizzzzzz 🪻🌸♥️💙
Poncikler Psikoanne bazı isimler Kuran’da geçiyor ama anlamı güzel olmuyor ve okuduğum duyduğum kadarıyla anlamının güzel olması önemli yanı öyle biliyorum ben doğru yanlış bilmiyorum ama
Tuliy5 Poncikler Kuran’dan isim istiyorum diyenler zaten aslında illa Kuran’da geçen bir isim aramıyorlar, dini bir isim arıyorlar. Bunu doğru ifade etmekte zorlanıyorlar sadece
Psikoanne Poncikler kesinlikle , ben ona dikkat ediyorum . Kulağa hoş geliyor bir isim ama manasına bakınca aslında lanetlenmiş bir kavim ismi diye Kuranda geçiyor . Maalesef buna dikkat etmeyenler var
Psikoanne Tuliy5 kesinlikle öyle , örneğin cemre isminin bir çok manası var ama bir manası da hacıların Mina’da şeytan taşlama olayıymış . O yüzden güzel manaya gelen isimler bulmak gerekiyor
elifeflinmom bengonca kızımın ismi Elif ikinciye hamileyim kız olursa Zeynep erkek olursa enes düşünüyorum rabbim nasip ederse 🥰
bengonca elifeflinmom bende ikinciye hamileyim şuan. İkiz kızlarım 13 aylık🤗🤗 kız olursa Zehra erkek olursa Muhammed Mustafa veya Mustafa Kaan düşünüyoruz. Sağlıkla büyüsün hepimizin evladı
Psikoanne elifeflinmom Allah bağışlasın 🤲🏻 Ne güzel isimler , Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🫶🏻🌸