gozde91 Beyss bende silik çizgi gördüm bence gebesiniz tebrik ederim 🙏 benimde bat 30 Kasım bende de 1 haftadır kaşık bel ağrısı var sizde de bu belirtiler var mıydı acaba ☺️
Beyss Senonif İnşallah yükselme olur inşallah ben de öğrenirim kanda umarım test beni yanıltmıyordur çok teşekkür ederim 🥹🤍🫶🏻✨
Beyss gozde91 evet sağ tarafta ve belimde ara sıra bıçak gibi saplanan ağrılar mevcut bir de duygu değişimim çok fazla 🥹🥹 inşallah hamilesinizdir güzel haberler alalım inşallah 🤍🥹🥹
Coktaze Beyss ay var sanki hayırlısı olsun Hakkında kan testinde çıkar ama ben bu kasetleri beceremediğim için direk kan vermiştim
Coktaze Beyss evet ilk gebeliğimde 2 gün geçince test yapmıştım ama beceremedim ben de ertesi günü direk kan vermiştim çıktı pozitifdi ama kısa sürdü 8 hafta sonra boşa çıkıp düşük yapmıştım
Beyss Coktaze ah başınız sağ olsun ben de Haziran ayında 7 haftalıkken düşük yaşadım maalesef ki o yüzden bu kadar içim içime sığmıyor bekleyemiyorum😩😩 rabbim isteyene nasip etsin inşallah 💜😍
Coktaze Beyss bende haziran da yapmıştım Ekim 29 da adet düzensizliği için gittiğimde öğrendim tekrar hamileliğimi rabbim seninde yüzüne gülsün 🤲
Beyss Coktaze ay sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah İnşallah ben de hamileyimdir kesin lütfen dualarınızı eksşk etmeyin benden 🥹🤍
Coktaze Beyss inşallah canım rabbim güzel haberini aldırtmayı nasip etsin buraya kocaman büyük harflerle hamileyim diye yazarak sevinirsin 🤲🤲