yenibirannis Gammz banada 22. Haftaya kadar kız dedi özel Dr lar detaylı ultrasona girdiğimde pat diye erkek olduğu ortaya çıktı detaylıyı bekleyin bnce ama erkeğe benziyo🥰
Elis27 Gammz zaten 15 16 dan önce soylenen cinsiyetlerde yanılma oranı çok yüksek . Ondan sonra söylenen cinsiyet doğrudur diye düşünüyorum
Gammz yenibirannis özele gittiğinizde direk detaylı mı baktı gününüz geldiğinde devlete gidiyorum 20haftada gitsem bakar mı direk
Elis27 yenibirannis anlamadım 22 kdr nasıl kız dediler bacak arasında kordon mu vardı da anlayamadılar ? Resim vermediler mi bacak arasının
yenibirannis Gammz evet 2 Dr da kız dedi 15 dk bakıldı detaylı günümde erkek olduğu kesinleşti detaylıya Dr en doğru hafta bana 22 23 hafta demişti bence bekleyin
yenibirannis Elis27 evet kordon hep bacak arasındaydı hatta yüzünün yanından geçiyodu boynuna dolanma ihtimali yüksek diyip 2 haftada 1 gttiğim oluyodu
Elis27 yenibirannis kordon bacak arasında olduğu için anlayamamışlar demekki cnm bir arkadaşta öyle oldu kordonları bacak arasında olduğu için %75 kız demişlerdi 17.ci haftada 18 de başka Dr gitti erkek olduğunu öğrendi .