1begonya Kızlar ben bu testleri hiç anlamadım neredeyse hiç çizgi çıkmıyor bozuk sanırım, başına gelen var mı böyle olup sonradan pik yapan var mı? Sanki hiç pik göremicem gibi duruyor testler.
yenibirannis 1begonya ben 3 ay boyunca hem o sayfadan hem başka yerlerden testler aldım bi kere pik görmedim testleri bıraktım kafamı rahatlattım ertesi ay hamile kaldım ☺
Fatma_4224 1begonya bende aylarca yaptım pik göremedim sonrasında yumurta tembelliği olduğunu öğrendim maalesef
Gzde_defne 1begonya doğru kullanıyormusunuz o testler çok hassastır.2 saat önceden sıvı alımını bırakıp her gün aynı saatte yapacaksınız eğer ona rağmen üst üste 3 ay hiç pik görmezseniz doktora görünün yumurtlamanızda bi sorun olabilir
1begonya Melikesu canım yüklemeye çalışıyorum ama yapamadım görsel ekleye tıklıyorum ama olmuyor nasıl yapicam
1begonya yenibirannis adetim düzensiz olduğu için mecbur takip ediyorum canım, gün aşırı ilişki fırsatı olmadığı için günlere dikkat etmem lazım
1begonya Fatma_4224 benim adetim hep düzensiz en son doktora gittiğim de folikül büyük gözüküyordu şimdiye olgunlaşmaya yakın olması lazımdı ama bu testler beni tedirgin etti yumurtlamayı kaçırırım diye, çizgi hiç yok çünkü
1begonya Gzde_defne evet saat bir iki arası yapıyorum hiç sıvı almıyorum iki veya üçüncü idrarla yapıyorum
Fatma_4224 1begonya valla ben o testleri inan anlayamadkm 2 saat sıvı almadım yine de hiç çizgi çıkmıyordu insanın psikolojisini daha çok bozuyor o test
yenibirannis 1begonya o testler tam bi stres başka bişi değil canım benimde düzensizdi bana Dr adetten sonra ilişki yasıcagım günleri söylemişti size söylemedimi
1begonya Fatma_4224 bide o sayfanın takviyeleri var onları aldım daha yeni kullanıyorum inşallah işe yarar testler beni pişman etti
Gzde_defne 1begonya o testleri dakikasına dakikasına yapmanız gerekli alarm kur öyle yapın saat 1 se tam 1 de en fazla 5 dakika oynasın
yenibirannis 1begonya valla tam hatırlamıyorum ama bana adetin bittikten sonra bittiği ilk günden sayıp 4 6 8 ve 12 günlerini mutlaka değerlendir dedi biz değerlendirdik ayriyetten folik asitte başlamıştım değerlerim yükselsin diye ama hangi günde tuttu bilmiyorum o ay eşim şehir dısına gidicekti 1 kere birlikte olduk sonra hamile kalmışım🙂
1begonya yenibirannis valla canım nasip işte bak bir defa birliktelik olmuş tutmuş bende adet bittiğinden beri gün aşırı değerlendiriyorum Allah ol derse olur ama yumurtlama dan emin olmak için kullaniyim diyorum bu defa sıkıntılı hissediyorum testler böyle olunca bak böyle çıkıyor testler
Mrvsmt2502 1begonya testleri atarsan bakalım ben ovülasyo takibi ile gebe kaldım. Ablam sizinle aynı sayfadan alıp kaldı yeğenime.
Mrvsmt2502 1begonya 1 günde mesela 17.00 de test yapsan yeterli. Sıvı alımını 2 saat öncesinde de azalt. 2 saat önce su için bekleme 2 saati yani. 13 yazan son test doğru. Ayrıca sayfaya yazarsan sayfadan da cevap veriyorlar aslında
Meltemzel 1begonya 1begonya benimde böyle bende almıştım baktım böyle çıkıyor attım bi kenara hala duruyorlar aldığım yerden instagram hesabına yazdım fakat benim yanlış kullandığımı söyledi her seferinde video çekerek bile attım ama üstlenmediler.. yalnız geçen gün başka ovü testiyle pik gördüm dedim ki bide bir gebeninkini kullanayım yumurtlama olduğu gün birazcık gösterdi kendini T çizgim C den koyu çıktı istersen resmini atayım ama ertesi gün yine yaptım malesef gene iki çizgide çıkmadı bile 🥰 önerim innovitayı kullanman
1begonya Mrvsmt2502 normalde bıtane yapıyordum testler bozuk diye iki gündür üst üste yapıyorum whatsapp hatlarına yazdım Strip olanlardan gönderecekler üretim hatası olduğunu söylediler