Hifaakim sadece1selda bnde öyleyim ya şiddetli ama kasık ağrım anlam veremiyorum bu kdar olmaz diye düşünüyorum ilişkiye dikkat ediyomusnz peki
tarcinnnn24 Hifaakim aksine ben pozitif görene kadar denenebileceğini düşünüyorum belki tutar geç döllenme olur diye :) benimde şöyle oldu ilişki yaşadım normalde olmaz kasığıma ilişkiden sonra sancı girdi acaba gebeyim belirti mi dedim ama bilemiyorum
Hifaakim Bilge-96 hareketlere veya sıklığına dikkat ediyomusunz yani hamile olma ihitmali var ya o yüzden sordum gebe isek bi zarar gelirmi diye
MNesemm Valahi. Bende belirti yok yani inşallah ta olmazda hamile kalayim hayrlisi olsun baklm belirti varsa adet olacam yoksa var diyecem belirti varsa kesin adet olacam bunun garantisini verebilirim
sadece1selda @Hifaakim ben sadece yumurtlamadan önceki gün ve yumurtlama gününü değerlendirebildim eşim göreve gittiği için yanımda yok 😢😢
Bilge-96 Hifaakim hayırr bunu doktorunuza bile sorabilirsiniz aynı cevabı verir cinsel ilişki gebeliğe engel değildir etkilemez biz de her zamanki gibi yani ekstra dikkat etmiyoruz
Hifaakim Bilge-96 anldm canm haksızlık yapmış gibi hissediyorum günler gittikçe azaldı korkum vardı yani iyi oldu öğrendiğim
Hifaakim tarcinnnn24 ilişki sorası ilk sancı o zamn giridyse enfeksiyon diyolar canm ama inşl gebeliktir
tarcinnnn24 Hifaakim evet bi kaç gün önce de çok kısa idrarda yanma hissettim idrar yolu olabilir cidden adet olursam direkt idrar yolu için giderim adetten sonra
tarcinnnn24 Hifaakim ay çok halsiz hissettim acile gttim beta bakmadı ama idrar istedi enfeksiyon yokmuş neyse enfeksiyon şüphem gitmiş oldu, sevindim