Sevcny Ben doktoruma sordum bu kadar ultrasona girmek zararlı mı diye oda hayır dedi sadece ses dalgası eşin karnına gelsin yüksek sesle bağırsın oda böyle bir şey dedi ama kalp atışını dinletirken kısa tutuyor o kadar
58ee Tekici 13 haftalıgız 10 günde bir gittim hep öncesinde erken haftada 2 kayıp yasadıgım ıcın doktorum bi zararı olmadıgını ses dalgasıyla bakıldığını söyledi 16 dan sonra 4 haftaya cıkaracagız
Tekici Sevcny Bende 4+5 kem öğrendim suan 8 haftalık 4 kez gittim doktor her hafta gelme dedi resmen 😀 sizin doktorunuz bişey dedi mi peki sık gittiğinizde
dilaradoyan Tekici ultrason yaydığı dalgalardan dolayı çocuğu rahatsız edebiliyor. Çok sık girmemekte fayda var
meltembadem Tekici canım herşey yolundaysa sık gitmene gerek yok kendine vesvese verme stres daha zarar hem sana hem bebeğe. Doktorun ne sıklıkta öneriyorsa o zamanlarda git kontrolüne. Bende tüp bebek gebesiyim seni anlıyorum endişe duyuyorsun acaba iyi mi diye 🤗 endişe etme bu mutluluğun tadını çıkar ☺️💖
Tekici meltembadem yaa gerçekten çok teşekkür ederim tüp bebek annesi olarak endişemi eminim anladınız :) bu haftadan sonra 1 ayda bir gideceğim artık :) siz kaç haftalıksıznız 🌸
Sevcny Tekici bir kere kızdı ama özel hastane olduğu için sustu😀 birde benim doktorum yaşlı baya 65 yaşlarında on yüzden oek bi dobra
Enfal_06 Tekici 2 aylık oldu canım yok çok şükür bi sıkıntı olmadı bende senin gibi endişe ediyordum doktora sormuştum öyle bişey yok dedi bana
Cancgdm Bende pazartesi gittim 7 haftalık kalp atışını duydum daha bugün 8 hafta ya girdik elimde olsa yine gidecem iyi mi diye düşünmekten birde bulantım falan yok şükür sadece göğüslerim ağrıyor hep aklımda nasıl dayanicam bilmiyorum