mavisevenanne Annelikmghb nasıl anlıyorsunuz ben ilk gebelik ondan mı bilmiyorum çok haraketli değil zaten. Yeri genişken dönsünler atsınlar taklalarını bakalım 😋😃
Annelikmghb mavisevenanne ben 34+5 haftaligim tekmeyi nerden vuruyor biliyorsunuz hickirdigi yerde basi oluyor mesla dün mesanemi tekmeledi durdu tuvalete iki damlada olsa koşuyordum ben uyurken donmus bugün de sagimi tekmeliyor ayagi belirkin çıkıyor
Annelikmghb mavisevenanne bas kısmı yukarda olunca mide yanmasi oluyor. Asagidaysa mesaneye baski oluyor
mavisevenanne Annelikmghb maşallah sağlıklı sıhhatli kucağınıza alın inşallah 🤲😇 ben ilerleyen haftalarda daha net anlarım o halde 😃
Annelikmghb mavisevenanne canım her bebek aynı degil belliki bizimki doguncada durmayacak saglikla gelsinler gerisi önemsiz.
Annelikmghb Selcantvsn her bebek aynı degil canım benim yengem doğana kadar hic hissetmedi bile tekme bile atmamis. Oglumda cok sakindi hatta sekiz aylık olana kadar hareket hissetmemistim ama bu hareketli. Saglikla gelsinler gerisi önemsiz.
Nurpoyrz GlcnAlperen Benim sürekli olmuyor ama olunca en az 5dakika sürüyor ,doktorum sağlıklı olduğunun göstergesi hıçkırık hissetmen güzel dedi