Yenianne6161 haftamıza gırecegız ama son ⅔ gundur ates basıyor bana terlıyorum nerdeyse normal midir bu
Feykuz Yenianne6161 aynı sorun bendede var bu soğuk buz gibi İzmir havasında ayaklarımda çorap yok öyle geziyorum bazen üstümdeki kazağı bile çıkarıyorum ikinci gebeliğim nedeni nedir acaba bende merak ediyorum 🥺
Hryedz Yenianne6161 36. Haftadayım benımde aynı corapsız tısortle dolanıyorum evde 😂 Eşime sencede ev cok sıcak değil mi diyorum yoo cevabını alınca sorun bende mı yıne dıyorum😂
Alpmom__ Yenianne6161 kansızlığım vardı normalde . Allahım 31. Haftadan beri bana bir ateş basıyor 😂😂 kocam evde donuyor kaloriferi açıyor arkasından kapatıp atletle falan geziyorum . Hayatımda terlemeyen ben ilk defa terlemeye başladım yalnız değilsiniz
Selcantvsn Yenianne6161 bende öyleydim evde atletle geziyodum şimdi soğuk almişim çok kötüyüm siz yinede bi ince yelek falan giyin çok kötü hasta oldum ben
Hryedz Yenianne6161 araştırdığımda hormonlardan ve annedeki kaygı stres üzüntü vb. duygu dalgalanmalarından kaynaklanabileceği yazıyordu canım ama 1. De olmayıp 2 de olması garıp geldı bana
meryinthemood Yenianne6161 ben de öyleyim geceleri lavaboya kalkınca hep üstüm açık uyanmış oluyorum sıcak basıyor sürekli şort tişört gezesim geliyor🙃
Aileen Bebeğe kan akışı oluyor vücut daha fazla üretiyor, hormonlarımız zaten tavan, regl olamıyoruz özet olarak cayır cayır yanıyoruz 😀
Mrv0651 Yenianne6161 ben de 33.haftamdayım aynı durumdayım sıkıntı değildir sanmıyorum ya. Bi de aynı haftada olduğumuz için size sormak istedim bugün ultrasonda gördük kafa aşağı gelmiş ters sönmüş sizde böyle bi surum var mı çok mu erken korkuyorum
Yenianne6161 Mrv0651 merhaba canim, benimde aynı doğum pozisyonunda şu an kızım olacak biraz erkenciler :) . Kaç kilo sizin ki
Yenianne6161 Mrv0651 yok yahu çok normal benimde 2 kilo, suyu az bi de benimkinin korkuyorum sıkıntı olacak diye :(