Alparslannn4837 Kizlar 3 hafta geriden geliyo doktor diğer uktrasonlara bakıp tekrar değerlendirecek 2 hafta üstü bormal değilmiş başına gelen oldu mu 2 hafta üzeri gerilik olarak ilk gebeligim bilgi verirseniz sevinirim
Birdegiliki Alparslannn4837 3 hafta derken haftası mı geriden gelen mesela benimde uygulamada 15+4 ama ultrasonda 14+4 çıktı da ama sizinde böyle haftası mı anlamadım bende kusura bakmayın bende endişeliyim dünden beri 🥺
Melikeex Alparslannn4837 benimde 4 hafta geride 2100 anca doğar diyip suni sancıyla doğum yaptırdılar çocuk 2790 haftasıyla uyumlu doğdu her makina düzgün ölçmüyor kilo aldircak şeyler yemeye calis çiğ kuruyemis muz kefir avakado vs
Alparslannn4837 Canan2625 3 hafta geriden geldiği için karın çevresi gelişmemiş 29 haftalık şuan kilosu 1.200 çıktı mesela muhtemelen kuvoz de kalıcak falan erken de doğum olabilir dedi gelisemeyedebilir dedi
Canan2625 Alparslannn4837 anladım canım sıkma canını benimde gerilik 22 haftada çıktı ama şuan 37 ye geldim şükür bebeğim gayet sağlıklı ama gerlik hala devam ediyor tabi ama Salı günü doğumum var inş sıkma canını 37 38 görürsen zaten bebeğiniz sağ Salim doğar inş 🤲🏻🌸🥹
Melikeex Birdegiliki erken haftalarda normal canım cihazdan cihaza da değişebilir merak etme yakalar o haftasını endişe etme
Alparslannn4837 Birdegiliki yok canım günü normal yalnızca karın çevresi genislememis bebeğin eşinden yiyecekler gecemeye biliyo bazen dedi doktorum o yüzden gelisemeyebiliyor bebek dedi
Canan2625 Melikeex ay keşke bende öyle olsa şimdi 2200 duruyor ama doğunca kaç olur Allah bilir sizinde mi 37 de doğum oldu
Melikeex Canan2625 37+6 da doğum oldu canım hiç canını sıkma solunumu vs iyiyse kuvoz muhabbeti olmaz zaten zayıf doğan bebekler daha çabuk toparlıyor oğlum mesela iki aylık olduğunda 5 kiloyu geçmişti normalde kuvoz sınırı 2500 kg ama farklı bı sıkıntısı yoksa 2 nin üzerindeki cocuklari direk veriyorlar
Meraklianne74 Canan2625 merhaba benim durum da size benziyor da. Allah bağışlasın benim de kız bu arada. Merak ediyorum sizin gerilik kaç haftaydı ve kaçıncı kaftada aldılar? Kilosu kaç dediler kaç doğdu?
Canan2625 Alparslannn4837 bnm bebeğim tüm bütünüyle geri yani boy kafa karın hepsi kg da 2200 bi şey bende plesantada direnç ve çentik çıktı detaylı ultrasonda o yüzden gerilik görüldü 22. Haftada 1 2 hafta geriydi şimdi 3 4 hafta geri toplam o yüzden doktorum çok bekletmek istemiyor 37 de alalım dedi ama karın çevresi 33 haftalık işte
Rlemlelde Alparslannn4837 kızımdada öyle diyorlardı karın çevresi geriden geliyor daha fazla protein ağırlıklı beslen diyorlardı hiç et filan yiyemezdim hiçte takmadım doğduktan sonrada bi sıkıntı çıkmadı
Kocbuse65 Alparslannn4837 sigara kullanıyormusunuz? bende de 2 hafta gerilik vardı günde 1 tanede olsa 2 tanede olsa içiyordum bıraktım normale döndü alakası varmıdır bilmiyorum ama ben ona yordum