Nusyaa Ftm-07 hayır evde 3 yaşında oğlum var onunla ilgilenmek dışında. Yemek ve günlük ev işlerini yapıyorum kendimi yormadan
Tgbashnn 14.haftada önlem amaçlı oldum şuan 30+6 oldum bugünde ciğer geliştirici iğne oldum biraz hunileşme varmış inş 5 6 hafta daha gitmek nasip olur 🤲 serklajdan 1 ay sonra falanda sadece yemeğimi yapıyorum
Erturkbra Ftm-07 bu gebeliğimde hiç kısalmadı hep tam kapalıydı 45 ti dikişi de tam kapalıyken attılar
Ulkmse124 Haftadan selamlar 2. Serklajlı bebeğim ilkinde sürekli yattım bu gebeliğim 14. Haftada tedbir amaçlı atıldı hiç yatmadım çok güzel geçti hamdolsun bende size umut olsun 😊
Ulkmse124 Ftm-07 inanın ayaklanmam günlük yaşantınızı yaşamanız daha iyi kimseye muhtaç olmadan oğlum var 1. Sınıfa giden istememde yatamazdım ama hamdolsun rahat ve güzel geçti bu hamileliğim her hamilelik bir olmuyormuş
Sevilay2626 Ftm-07 bana 37 ye kadar yat dedi doktor. Ben 26. Hafta da ayaklandım baktım ne vücut müsade ediyor ne psikolojim. Kendinize ne iyi geliyorsa onu yapın dikkat ettiğiniz sürece bir şey olmaz inşallah şuan 37. Haftama girdim bile gelen giden yok ☺️
Hasibe-- Ftm-07 yok koymadım canım ama herkesin değişik rahat ederseniz doktorunuz da onerdiyse yapabilirsiniz ilk zamanlar yan yatarken göbek kısmına koyuyordum
Ftm-07 Ulkmse124 bende öyle düşünüyorum inan varya yattıkça daha çok ağrı baskı oluyor kendini yormadan devam etmek gerek rabbim sağlıklı sıhhatli kavuşmayı nasip etsin
acelyaakba Ftm-07 29 haftaligim canım heyecanla ogluma kavusacagim zamani bekliyorum rabbim nasip ederse😊
Mdha Ftm-07 12 haftamda atıldı serklaj şimdi 20 haftalık olduk 🙏🏻 2 kaybım var bu üçüncü gebeliğim psikolejik olarak sürekli yüreğim ağzımda birşey olacak korkusu ile yaşıyorum resmen sabırla yatmakla 30 küsürleri görmek istiyorum 🙏🏻
acelyaakba Hasibe-- ay az kalmis sizinki ne guzel masallah darisi basimiza insallah hepimiz mucizelerimize kavusuruz ☺
Hasibe-- acelyaakba bu sürece geleceğim asla aklıma gelmezdi zaman gecmiyir gibi gelse de hepimiz inslalah kavusucaz siz kaçıncı haftadasiniz
Efsunib Ftm-07 ay 32+2 olduk zor yorucu günler geçmek bilmiyor 1 haftadır da aşağıya doğru baskı var bakalım inşallah sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız😫😍