Liya3444 ben fen bilimleri öğretmeniyim bende kpss geçen sene girdim 74 aldım ama az alacakları tuttu 83 atama puanı 2023 girenler 2024 85 i gecer diyorlar bende tam çalışmaya başladım oğlum devlet anaokuluna yazdırdık günlük 3 saat ordan akşamda 3 saat ayiririn diyordum hamile kalmışım mide bulantısı derken bakamdim bile ne oldu diye sınav sistemi değişmiş bir baktım iyice kötü mü etmişler iyimi mi anlayamadim bile zaten Türkçe matematik yapıyordum ben sozelcilere göre yapilmis sanki onlarda tarih coğrafya ayını değişen bişey yok tek Türkiye tarihi alınmış ben zaten ona bakicaktim ve sayisalci olanlar zaten öyle yapıyor ikinci üniversite okumak istedim ama ne okucam belli değil yüksek lisans yaptim Allah’tan ilk oğlumda ama 3 yıl ugrasicam buna olmazsa doktora yapıp üniversitede öğretmen olmaya calisicam ücretli ile olmuyor ve ben eğitim fakültesi mezunuyum ne akademi eğitimi anlamadım o zaman kaldırsinlar eğitim fakültesini saçma sapan onu gecicez sonra sözleşmeli calisillicak gene kadroluda olamıyorsun hala 2 yıl ücretli gibi çalışıp sonra sözleşmeli sonra kadrolu olasiye tam 5 yıl geçiyor