Amanbedunya Brgmde beyaz ekmek hamur işleri makarna 😬 kalıcı . İlkinde 56 ile başladım 84 ile doğuma gittm. 10 gün sonra 68′i gördm. En son 63 e kadar indim ama sonra şehir değiştirdk düzen bozuldu depremde psikolojim bozuldu derken 2. Hamilelğe 80 ile başladım 36. Haftada 87′yim bakalım verebilecek miyim
Daisyy000 Brgmde 26 kg aldım.Kendiliginden sadece 4 kg gitti gerisi bana kaldı.Dans ederek hepsini verdim
Melikekrky Brgmde 16 kılo aldım doğum yapalı 19 gün oluyor 10 günde eski kiloma dönmüştüm hatta suan 78 kiloyum
Brgmde _biranneadayi aa hepsi gitmiş Bu alınan kilolar doğumdan hemen sonramı gitti yoksa koşuşturmaylamı
_biranneadayi Brgmde valla benim stresten gitti sanırım ya çünkü bebeğim az emiyordu. ama iri bi bebekti belki o yüzden fazla kilo almış görünüyordum bilmiyorum
1752 İlkinde 10 kilo aldım hepsi gitti ama genetik olarak göbeğim kaldı şimdi 7 haftalık gebeyim 5 aylık gibi duruyor alt karnım. 2.de aldığın kalıyor diyorlar o yüzden dikkat ediyorum zaten kilo verirken hamile kaldım salata ve.proteine devam