Ftrhn Kızlar 12 haftalık olmak üzereyiz. Ocean d vitamini var elimde. Başlasam mı diye düşünüyorum sağlık ocağı devit başlarız demişti. Okulda çalışıyorum hiç güneş görmüyorum diyebilirim 🙈 siz ne Zaman başladınız ? Multivitamin vs kullandınız mı
Asi_07 Ftrhn 12 haftalıkken başladım başlayabilirsiniz vitamin olarak da bana 12 haftalıkken regenesis Max vermişti doktor OMEGA 3 onu kullandım yine devam ediyorum
Ftrhn 3girlsb çok teşekkür ederim yorumunuz için. Ben şimdilik bi d vitamin başlaym. Haftaya kontrolüm var o Zaman multivitamin yazar dihe düşünüyorum
akkaya_1234 3girlsb B12 direk verilmiyor Multi vitamin olarak veriliyor tek başına zararlı dedi doktorum benim B12 cok düşüktü yiyecekler le ve Multi vitamin le devam ediyor uz
3girlsb akkaya_1234 25haftaya giricez 12den beri kullanıyorum bir zararını görmedim doktorum kendi verdi yediğim yiyecekler ve multivitamin içinde olan b12 benim değerimi yükseltmedi zaten . Ocean dil altı fısfıs kullanıyoruz küçük çocuklara bile veriliyor bu canım