BerBus Merhabalar 32+3 teyim dün ultrasonda amniyon sıvısının bir bölgede azaldığı söylendi başına gelen oldu mu hiç bilgilendirebilir misiniz acaba tedirgin oldum açıkçası
Leylaaa_46 BerBus 20 hafta azaldı detaylı bakıldı sıkı takipe alındı . Günlük 3 4 litre su içtim Büyük boy havucu 5 6 tane sıktım içtim bol kavun karpuz yedim . Doktor biterse su yaşamaz dikkat etmek lazım dedi . 36 götürsek iyi dedi . 38 haftada doğum yaptım . 😄 korkma doğuma kadar götürür
Yenianne6161 Merhaba benim 28. Haftadan beri öyle suyu bol için bir de havuç suyu çok iyi geldi bana onu kullansın Migros’larda var organik. En önemlisi stres yapmayın bende 33. Haftama gireceğim idare eder suyu allahın izniyle
BerBus Esra4529 İnanın ki o anki panikle aklıma gelmedi sadece sağ tarafımda azalma olduğunu söyledi çalışıyordum ben rapor verdi ve bol istirahat dedi sadece
rumisam BerBus korkma canım bol bol su iç havuç yesilik sıvı tuket inşallah sağlıkla zamanında gelir yavrun 💕
Alone Haftadan beri suyum hep alt sınırda. Şuan 33 haftalığım. Bu zamana kadar arada havuç suyu içtim. Suyu bol içtim. Şimdi bi gidiyorum az diyorlar bi gidiyorum normal diyorlar ama genel olarak hep alt sınırda. Hatta bebeğime oligo bebek diyorlar (suyu az bebek)
Pinarsare96 Alone ne yaptınız acaba ? Yani benim de az da 20. Haftaya girdik bir haftadır havuç suyu içmekten ölecem ama kontrolde değişmemiş acaba bir haftada düzelmiyor mu
Alone Pinarsare96 canım benim bebeğim farklı bir sebepten dolayı vefat etti. Ama bende havuç suyu birazcık arttırmıştı ama öyle bir haftada olacak bişey değil ben baya içmiştim çünkü