Nc34 Zeynepgmsbs61 lina liya çok fazla popüler bu ara o yüzden istemedim yoksa bende çok uyumlu görüyorum ikisini 🩷
Nc34 Minikmucizemmm26 zeren anlamı nedir kulağa çok hoş geliyor ❤️ birde Eskişehirli misiniz 26’yı görünce bi duygulandım 🥺
Minikmucizemmm26 Nc34 inanın anlamını bilmiyordum şimdi baktım anlayışlı, zeki, tövbe eden, günahlarından arınan anlamını taşıyormuş. Evet Eskişehirliyim siz nerelisiniz 🥰
Nc34 Minikmucizemmm26 aslen Eskişehirliyim bende İstanbul’a gelin geldim 🫶🏻🩷 zeren ismini eşime önereceğim bayıldım çok teşekkürler
Minikmucizemmm26 Nc34 ne demek Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻🥰 kaç haftalık hamişsiniz😍
Nc34 Minikmucizemmm26 bugün tam 12 haftalığız ❤️ ikili testte kızım olacağını öğrendim değişmezse tabi arayıştayım bu yüzden siz ? 🤗🌸
Minikmucizemmm26 Nc34 masAllah Allah bağışlasın 17+4 günlük olduk bizde ama hala cinsiyeti öğrenemedik😂 bacak arasında kordon vardı insAllah bı daha ki kontrolde öğrenebiliriz🥰💞
Bnguuu_102 Nc34 Ki Cennetü’l-Me’vâ da onun yanındadır. (Cennetü’l-Me’vâ; muttakilerin, mücahitlerin ve şehitlerin son durağıdır.) necm suresi 15 Cennetül meva olarak geçer mücahit ve şehitlerin gireceği cennetin adıdır 🌹
Nc34 Minikmucizemmm26 yaa saklıyor mu kendini ben 11+4te öğrendim alelen açıyordu bacak arasını falan . Birde naçizane özele mi gidiyorsunuz devlette görse bile söylemiyor doktorlar diyorlar . Gönlünüzden geçen nasip olsun inşallah ilk gebelik mi 😊
Minikmucizemmm26 Nc34 özel ama doktorum erken söyleme taraftarı değil bu kontrolde söyleyecekti ama malesef öğrenemedik 😂 olsun sağlıklı olsun da kız erkek farketmez🥰 5. Gebelik ama yaşayan yok malesef insAllah bu bebeğimizi kucağımıza alabiliriz💞
Nc34 Minikmucizemmm26 inşallah rabbim gönlünüze göre versin zorlu süreç geride kalmış bebeğiniz güvendedir hiç merak etmeyin rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🫶🏻🌸❤️