dryaakhrmn Aslnrrr bende hepsi vardı zaten her hamilelik aynı değil demişlerdi ikincisinde ayaklarımda şişme hiç birşey olmadı ödem mesela ama öteki oğlumda oldu davul gibiydim 😀
3girlsb 12 haftaya kadar mide bulantısı yaşadım sürekli uykum vardı iştahım inanılmaz açıktı tatlı yedim sonra ekşi yedim 12 den sonra inanılmaz rahatım 25.haftaya giricez
Miniklerinannesiyim Aslnrrr valla kızımda sürekli uyudum sürekli midem bulandı koku hassasiyetim vardı 🥲 oglumda hamile oldugumu unutuyordum
Beyzadrs Aslnrrr ye tatlıyı doğur hakkıyı doğru galiba shshs tatlı zaten severim ama iyice düşkün oldum
Seros3535 Aslnrrr Koku hassasiyeti mide bulantısı devamlı uyku ve yorgunluk vardı üzerimde ilk aylarda
Meleknur444 Beş yaşında bir kızım var onda hiç bulantı kusma fln bıse yaşamadım şimdi oğluma hamıleyım 17 haftalık ilk üç ay aşırı bulantı oldu azaldı ama ara ara var yine eksı turşudan tıksındım mesela ılk başlarda ozman erkek olduğunu düşünmüştüm cnm:)
Emsalk Benim de ilk gebeliğim kızdı çok kustum baygındım resmen bu gebeliğimde daha az bulantı var henüz kısmadım merak ediyorum cinsiyetini
SeverBurcu Aslnrrr süt ve süt ürünlerine aşerdim midem bulanmadı tatlıdan tiksindim çünkü kızlarda tatlı yerdim bunda hep tuzlu şeyler istedi canım kızlarda sigaradan tiksindim bunda canım istedi birde göğüs uçlarım karardı aslında ilk ordan anladım çünkü kızlarda beyazdı
Elfelf475 Aslnrrr ikinci kez erkek bekliyorum ikisi de ekşi yiyerek başladı. Bir de erkek asagıda daha çok durduğu için daha çok tuvalet ihtiyacı duyuluyor
Betamom Aslnrrr ay ben neler yasamıyorum kiii. 10-12. Haftalardan itibaren sağ bacagımdan kalcama vuran bir acı. Acı cekiyordum. Aynı senilde karnımıda sanki bıcakla kesip bırakmışlar gibi acıyordu. Ki hala öyle. Bence en belirgin erkek belirtileri bunlar
Rlemlelde Aslnrrr valla güya erkek bebekte cilt güzel olur derler mide bulantısı olmaz derler ama kızımdamdada mide bulantısı çektim bundada çekiyorum üstelik cildim kızımda güzeldi fakat erkekte baya bozuldu ama genel olarak aynı yani