MNesemm Kızlar size bir sorum olcakta benim adet 30 ama biz eşimle Dr dediyi gibi yapıyoruz bir dolu bir boş şimdi ben diyorum ki 30 kadar hep ilişkimi yani uygulamaya göre geçti yumurtlamam ama biz işi şansa bırakmıyoruz adete kadar yapalım diyo esimm😊😊♥️
nurdaneg0716 MNesemm canım aslında ovulasyon testi ile de bunu görebilirsin inşallah bu ay tutar ama olmazsa diğer ay adetinden hemen sonraki gün ovulasyon testine başlayabilirsin yumurtlama ve çatlama gününü görebilirsin öyle
MNesemm Birde benim adet düzensizliği var Dr gitim eşimde giiti bir sorun yok dedi ama benim biraz kilo vermemi istedi sorun yarata bilirmiş dedi biz de artık vallahi Allah bıraktı hayrlisi
Mrvsmt2502 MNesemm uygulamaya göre olmaz herkesin yumurtalama günü farklıdır. Regl olmadan 2 3 gün öncede yumurtlama görebilirisniz yani. Bunu en iyi testle görebilirsiniz ama gün aşırı ilişkide olur yarıda bırakmayın
MNesemm Mrvsmt2502 aynen cn zaten bu uygulamalar hep yanlış ta evet gün aşırı ilişki var birgün var birgün yok arada iki gün bile oldu ama hayrlisi evet adete kadar yapacagiz inşallah
Mrvsmt2502 MNesemm sperm 3 gün kadar hayatta kalabiliyor 2 gün bile olsa denk gelir yani stres yapma . Rabbim gönlüne göre versin inşallah 🌸
MinikBrokoli Mesela ben 4-5 yıldır uygulama kullanıyorum benim günler sabit ve sadece yumurtlama gününden bir gün önce ve yumurtlama günü nü değerlendik 2 gün sadece
MNesemm MinikBrokoli cnm senin adet duzenliyse bende o yok olmasam birsene olmam yani ilaçla oluyorum baklm hayrlisi ya