Aybars7878 19+3 haftalığım hiç bir şekilde hareket hissetmiyorum. Normal mi ?? Sizde nasıl hareketlenmeler ?
esrasavas Aybars7878 19+4 teyiz bizde hareketlerini hissediyorum 2inci gebeliğim bu benim 1 ohlum var simdi kızımız,olacak ilk gebeliğin ise biraz geç hissedilebiliyor bazen
Defnezumramom Aybars7878 21. Haftadan sonra netleşti bennimde bana normal dedi doktorum 2. Gebeliğim benimde
Aybars7878 Baby_B sevindim 🙂 sağlıcakla gelsin inşallah. Cinsiyet nedir ve ismi ne olacak fikir olsun,🙂🙂
Tasya 20+4 üm oturunca uzanınca gayet iyi hissediyorum canım ama eğer yorgunsan yürüyüş falan yaptıysan uyuyorlar galiba hareketleri olmuyor dinlenme aşamasında hissediliyor
Zhra42 Aybars7878 19 haftalikken bende yazıyordum hep hissetmiyorum diye 20+3 hissediyorum otururken yatarken
lilyum_ Aybars7878 bugün 19. Haftaya giriş yaptık. İlk hareketini 16. Haftada hissettim. O günden beri kıpır kıpır. Sürekli videosunu çekip aileme atıyorum 😅
Bnguuu_102 Aybars7878 normal canım 19. Haftadan sonra hissetmeye başladım azıcık azıcık 26 haftalık şimdi geceleri tepiniyor 😀