Mickeylover Kocamanailem_ ya işte metabolizma önemli benmki resmen yavaşladı çok hızlanmıştı hamilelik öncesinde
Canparee eills inşallah evet doktorum söyledi meyve olarak sadece yeşil elma yiyebilirmişim. Her şey yolunda gitsinde diyet yapmaya razıyım.
Mickeylover Ruzgargulus oo ilkinde bayağı almışsınız riskli falan mıydı? Yatınca genelde oluyor öyle. Neyse sağlıkla geldiyse 🙏🏻 siz de iyiyseniz önemli olan bu tabi ki
Mickeylover 100924 tabi doğru sağlık başta en önemlisi ama çok kilo almak da sağlığı etkiliyor sonrasında diye üzülüyorum 🥹 bir de millet nasıl azcık kilo alıyor hamilelikte anlamıyorum😄
Mickeylover Nurpoyrz çok iyi valla süper. Ben de akşam yememeye falan çalışıyorum demek çalışmasam yandım 😬
Mickeylover Humeyra1 geçmiş olsun ama tabi şekerden uzak olmak en iyisi normalde bile👍🏻 benim derdin şeker değil ama unlu mamuller hatta tuzlu olanları 😬 çok da yemiyorum aslında ama yediğim yarıyor işte
Guloo123 Mickeylover doktorum herseyi gayet normal bir sorun yok dedi ama şimdi burda kiloları okuyunca bi stres oldum niye kilo almıyorum diye
Mickeylover b-bg hangi vitamin acaba? Ben Elenatal 2 kullanıyorum acaba değiştirsem biraz rahatlatır mı ki? Ne kullandın sonrasında?
b-bg Mickeylover decavit kullanıyordum, elenatal 2 ye başladım ama gece yatmadan 1 saat önce içiyorum
Busedeveci Mickeylover şekerim falan çıkmadı kendimi de iyi hissediyorum genel olarak. Ama tabi fazla da alınmamalı kilo.
Mickeylover Minat9496 hmm.. evet metabozlizma resmen durgun bazı bünyelerde bizim gibi böyle demek ki gebelikte 🥹