beyza36 Demetyyy 39+2 aynı hiç sancı yok nişan gelmedi bebek toplanıyor sadece 😔 normal doğum yapamıyacam diye endişeleniyorum
Ftmaag Demetyyy bana bi hafiflik geldi sadece eğilirken ve tek tarafıma çok yattığımda ağrı hissediyorum diğer türlü çok rahatım çok şükür 😂
Tuyu1 Bende 37 haftadayım artık çok zorlanıyorum sancı değilde ağrılarım çok fazla bide nefesim çok daralıyor uyku desen yok gibi birşey ayy siz bu haftalarda n’aptınız diyorum. Ki doğsun biran önce 😃
Demetyyy Tuyu1 37 38 de tansiyonum düşüyordu halsizlik de yaşadım ama sonra geçti uyku problemi ne yazık ki devam sağa sola döne döne bir hal oldum🫣😇
Tuyu1 Demetyyy sürekli belli saatlerde uyanıyorum sonra zor uyuyorum mesela su içiyorum ağzıma geri geliyor artık çok zor olmaya başladı bakalım bizim ki ne zaman gelecek
Demetyyy beyza36 bende de bebek toplanıyor ama hals yukarda doktorum bekledi sms sezeryan olucam gibi bu gidişle size doktor bişey dedi mi
Demetyyy Munojat29 doktor da bir ümit bekliyor ama benek daha doğum kanalına bile girmedi sezeryan olucam gibi normal çok istedim ama açılmam hiç yok suni sancı da çekmek istemiyorum
arnka_mommy Munojat29 normal ilerliyoruz şuan 41 e kadar bekleyebiliriz dedi henüz çatı muayenesi olmadım sanırım doğum başlayınca yapacak 🤭
Demetyyy arnka_mommy çatı muayenesi bende olmadım Bana da dogum başlayınca yapılır gibi geliyor Birde artık herkes soruyor normal mi sezeryan mı erkekler bile bıktım oluruna bırakmışım daha ne yapayım 😅😅
beyza36 Demetyyy normal mi sezeryan mi diye sürekli sormaları beni benden alıyor artık sinir oluyorum gerçekten
arnka_mommy Demetyyy Sorduklarında siz ne biliyorsanız bende onu biliyorum diyorum gerçekten aşırı rahatsız ediyor beni de 🤷🏻♀️