Zeyzeyp Lenovo marka leptopdaki masa üstündekiler gitmiş çocuklar yapmış ne yaptıysam geri getiremedim ya bilgisi olan var mı başına gelen nasıl geri gelir herşey eşim duymadan düzeltmem lazım daha yeni alındı hemen bozuldu diye kızar
Cnhavva Zeyzeyp Masaüstü simgeleriniz gizlenmiş olabilir. Bunları görüntülemek için masaüstüne sağ tıklayın Görünüm’ü ve ardından Masaüstü öğelerini göster’i seçin. Google da bu yaziyo dene istersen bi
TwinsAndBeren Zeyzeyp alttaki ara yazan kısma geri dönüşüm kutusu yazıp arayın eğer silmişlerse oradan geri yükleyebilirsiniz
Cnhavva Zeyzeyp masaustune sag tik yap gorunume bas ordan simgeleri otomatik duzenle falan yaziyosa tik varsa onu kaldir oyle dene temalarda degil
Mejsa Zeyzeyp eğer bilgisayardan çok anlamıyorsanız eşiniz anlıyorsa bence bu şekilde kurcalamaktansa bırakın eşiniz düzeltsin ortada bozulan bir şey yoktur sadece masaüstü kısayolları gitmiştir en fazla. Tek sorun buysa yani
Zeyzeyp Mejsa eşimde anlamıyor ki çocuklara verme diye uyarıyor küçük diye bende verdim bozdular laf işitmemek için yapmaya uğraşayım dedim ama olmuck gibi mecbur söylücem
Zeyzeyp Mejsa düzelttim sonunda aslında kolaymış ben yanlış yerden yapmaya çalışıyormuşum ondan olmamış şükür dediğiniz gibi masaüstünden simgeleri gösterme diye tıklamışlar düzeldi teşekkürler 🙏