Ozg1 Ebru_ebru 6 ağustos bnmde 1gün varmış arada :) ama senin patates kadar olmuş demişsin sanırım benim avokado büyüklüğünde
BossMom Ozg1 erkek gibi gördüm canım yalnış değilsem pipisini görüyorum. Bebeğimin cünsiyeti erkek olduğu işin erkekse kolay çıkartıyorum 😅😅 cinsiyetini öğrendiğinde yaz
Ozg1 BossMom bizde kız çok istiyoruz bi umut bakalım artık :) olur söylerim salı günü kontrolüm var ztn
Ozg1 Ebru_ebru ama uygulama 15+4 yazıyo kendi doktorumada gittiğim zaman uygulama ile aynı söylüyor nasıl 16 oluyo ki anlamadım cnm
BossMom Ozg1 bizde çok kız istiyorduk yani daha doğrusu eşim çok istiyordu erkek çıktı işte hayırlısı canım öncelikle sağlıklı olsunlarda 🥰🥰🌸
Ebru_ebru Ozg1 evet farklı oluyor başlangıçla alakalı olabilir regl uzunluğuyla alakalı demek ki 🤷♀️
Ozg1 BossMom nasıl geçiyo hamileliğiniz benim çok kötü sağ kalçamdan taraf ağrım varda normal mi acaba
BossMom Ozg1 öyle yerlerimde hiç ağrı olmadı ara ara kasık ağrısı oluyordu çok şükür iyi geçiyor ama herkesin bir olmuyor mühim olan şiddetli adrt ağrısı gibi ağrıların olmaması diğer ağrılar normal