Semaen -Arzu-76 takılmadım ki zaten kıvranıyodum sancıdan canım burnumdaydı 😀 boşverin sizde düşünmeyin
DryStr @Mervedezz ilk doğumumda sezeryandi bu da sezaryen olucak normal doğum hakkında bilgim yok😊 28+3 haftalık gebeyim benimde korkularım var suyum fazlalaşmış benimde idrar yolu enfeksiyonu da varmış zor geçiyor yani
Mervedezz DryStr geçmiş olsun inşaAllah ben de mantar oldum😣o enfeksiyon muhabbeti berbat. Rabbim şifa versin
HuzurDenizim Bir tanidigim kızına seni s.ca s.ca doğurdum derdi aklima o geldi konuyu görünce 😂 Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin , böyle şeyler olabilir sonuçta ıkınıyoruz kimsenin garipseyecegini sanmıyorum. O an rahat olmak en önemlisi
DryStr @Mervedezz teşekkür ederim sizede geçmiş olsun.Gebeliğin her evresi zor Allahım hepimizin sağ Salim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
ikibebeliannis -Arzu-76 ilk kızımda suda doğum yaptım ve maalesef öyle bir durum başıma geldi hemşireler yap kendini sıkma dedi İkinci doğumunda lavman istedim öyle bi sorun yaşamadım
Mervealya1992 Mervedezz aç karna gıdıyorsun lavman yapmıyorlar ama mesela normel dogum planın car acilen sezeryna alındın vs vs karnında tok ozaman yaparlar ama planlı sezrryanda gece 12den snra yemek yemıyorsun
-sum- Ya hem koku olur hem insan kendini kötü hissedip kasmaz mi öyle bir durumda.. devlet hastanelerinde lavman yapıyorlar mı acaba öncesinde
Mavi_rella -Arzu-76 ben 23+2 de doğum yaptım erken oldu maalesef. O kadar korktum ki ebe ıkın dediğinde ıkınmak nedir bilmiyordum. Bana tuvaletini yapar gibi kabız olmuşsun gibi ıkın ve bebeğini it demişti. Ben doğumdayken yapmıştım ama beni rahatlattı inanın çok saçma belki ama o kadar zordu ki hiçte bişey olmadı yaptığım için. Ebe yap demişti daha iyi diye. Kusura bakmayın hakkınızı helal edin anlattım böyle ama.