Sevgilimmmmmmm En son 4 hafta önce gitmiştim doktor kalp atışı var dedi ama bana dinletmedi Salı randevum var 10+3 haftalık oluyorum o zaman dinletir mi bana acaba ?
Senanur07 Sevgilimmmmmmm devlet hastanelerinde bazen dinletmiyorlar bana da ilk zmaanlar dinletmediler. İlk 12 haftalık dinleyebildim o da çok kısa
mrvcermeli Sevgilimmmmmmm Dinletir 8 haftalıkken dinletiyolar yani ben o zmaanlari dinledim ama onlar dinletmezse siz bi söyleyin bence iki çocuğumda da hatta üçüncüye hamleyim devlete gidiyorum gittim hepsinde kendileri dinletti
Mavikizkaracocuk Sevgilimmmmmmm hangi hamilelik belirtilerini yaşıyorsunuz bizde aynı zamanlardayız da
Sevgilimmmmmmm Mavikizkaracocuk aşırı mide yanması ağrısı şişkinlik. Meme ağrısı zaten adet gunumden 10 gün önce başlamıştı hala var. Arada bulantı. Başka yok canım
Sevgilimmmmmmm Mavikizkaracocuk bide koku hassasiyeti. Parfüm yumuşatıcı deodorant vb. Bide eşimin kokusundan tiksiniyorum 😂
Mavikizkaracocuk Sevgilimmmmmmm hepsi ayni hemen hemen goguslerim dokununca biri sarılınca falan acıyor geceleri bulantı yaşıyorum bide bazı konulardan tiksiniyorum ama hep endiseliyim hala benimle mi diye
KurabiyeninAnnesi123 Sevgilimmmmmmm 4 haftalikkn öğrendim 7 haftalık olmasını bekledim 7+1 de gördm duydum bir boş gebeligm var bir de sağlıklı doğumum boş gebelik tranva bıraktı doktor olumsuz konuşur diye gitmdim haftanın büyümesni bekledim