Berfinkya3 Meltemanneolsun evet evet maşallah çok güzel atıyordu kalbi hiçbir sıkıntı yok dedi doktor Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻
Meltemanneolsun Meltemzel demek ki normal o zaman bak genelde öyle benim şu an 7+2 9. Haftada kontrolüm var arasını çok uzun verdi randevunun küçük de ondan mı acaba falan diyordum ben de
Meltemzel Meltemanneolsun banada pazartesi gel dedi haftaya gideceğim beneğine bakalım dedi ama ben görüneceğini düşünmüyorum🥹
Meltemanneolsun Meltemzel bekle biraz daha canım gorulemiyebiliyor o zamanlarda sonra bı suru strese giriyorsun ondan galiba bana da 9. Hafta verdi. Sonuna kadar dayanayim istedi herhalde de dayanamiyom ay görseydim bı daha 2 hafta var yani
Meltemzel Meltemanneolsun valla bana kalsa bende beklemek isterim ama hem devletteki hem özeldeki doktorum pazartesi dedi 😂 dedim bari ne olur ne olmaz gideyim bakalım daha pazartesiyede var kesem büyür umarım ki
Berfinkya3 Meltemanneolsun ama en azından 8. Haftadan karından duyuluyor kalp atışları öbür türlü 8 haftadan önce vajinadan bakılıyor kalp atışına
Meltemanneolsun Berfinkya3 evet bence güzel ben de 9. Haftada gideceğim inşallah duyarım. Alttan muayene hiç sevmiyorum çok canım yaniyor
Berfinkya3 Meltemanneolsun Meltemanneolsun inşallah duyacaksın ve herşey iyi olacak hepimiz için sağlıkla alacağız kucağımıza 🎉
Pembe_bulut Berfinkya3 5+4 de gitmiştim ama kesenin boyutu hakkında bir şey söylemedi doktor bilemiyorum 🙂