Silanur Hamilelikte bas ağrısı yaşayanlar oldu mu aranızda kızlar çok ağrıyor parol kesmiyor ne yapacağım bilemiyorum
Senanur07 Silanur bende her gün oluyor parol işe yaramadığı için içmiyorum. Mümkünse yürüyşe çıkıyorum soğuk hava iyi geliyor bana
Mervekaram22 Silanur ben ne çektiğimi bir Allah bir ben biliyorum her gün ağrı ama nasıl birşey sürekli gözlerime vuruyordu parol bir işe yaramıyordu hiç birşey yaramıyordu yapmadığım şeyler kalmadı gebelik ilerledikçe azaldı ama yinede oluyordu inşallah senin bir an önce geçer 🤲🏻
melisimm_ Silanur ben de 9 haftalık gebeyim şuan bile ağrıyor. Ama yağlı bir şey yiyince ağrıdığını fark ettim. Bir de sinüzitim var.
Silanur Senanur07 bana iyi gelmez canım sinüzit var daha da artıyor bilmiyorum ne yapacağım hiç kesilmiyor
Silanur Mervekaram22 inşallah canım 14 haftalık bu hafta çok yoğun oldu parola ise yaramiyor dediğin gibi yalacak bisey yok sanırım
Sedset Bende de çok baş ağrısı var ve ben nane taşı aldım eczaneden onu kullanıyorum bir deneyin isterseniz 70 lira gibi bir fiyatı vardı umarım işe yarar
Balllimmm Silanur aynı dertten bende de var öğlen başladı baş ağrım su saat oldu halen devam ediyor. İlaç da içmiyorum. Ama bu hamileliğimde çok şiddetli baş ağrısı çekiyorum nedendir bilmem
Silanur Balllimmm her hamilelik bir olmuyor bende bu hamileliği i daha zor yaşıyorum bas ağrısı olunca hiçbir yerim tutmuyor sanki
zynpknt Ay gerçekten çok kötü bişey bende çok çekiyorum tansiyonum normal yememe içmeme dikkat ediyorum ama yinedr ağrıycaksa ağrıyo bol bol uyumaya çalışın ağrırken o iyi geliyor biraz yada kusmak biraz hafifletiyor