seyma0661 LaRenSu19 insallah canım benim ama görmesen de sakın strese girme 7-8.haftaya kadar görülmemesi normal bide cihazla da alakalı olabilir
LaRenSu19 Nilayy95 İçim rahat etmeyecek canım yarın bi gideyim duruma göre aralığın ilk haftası tekrar giderim artık 🩷
LaRenSu19 seyma0661 Çarşamba günü gittiğim devlet hastanesiydi kuzum doğru düzgün bakmadı bile kaç haftalık dedim 10 gün sonra gel kaç haftalık olduğunu o zaman söyleyeyim dedi. Yarın özele gideceğim detaylı bir şekilde bakar diye düşünüyorum hayırlısı olsun 🫶
seymdmr Bende 5+6 oldum keseyi gördüm 2 hafta sonra gel dedi ama bu aralar o kadar çok boş gebelik olan kişi duydum ki çok stresliyim çok kaygiliyim günler saatler geçmiyor gibi geliyor
LaRenSu19 seymdmr Rabbim korktuğumuza uğratmasın. Sağlıklı, sonunda bebişlerimizi kucağımıza aldığımız gebeliklerimiz olsun 🤲
Ilos96 Bende 4+3te özele gittim kese gözüktü kızımın 6+5te kalp atışlarını duymuştum bunda da 6+5te gittim devlet hastanesine gittim bu sefer dinletmedi haftaya gidicem 8 haftalık olacak bakalım duyacak mıyım çok merak ediyorum
-Cansu- Egemenin_Annesii yaa evet bende öyleyim her gün yarın gideyim gieyeyim diye düşünüyorum ama kalp atışını duyacak kadar olsun istiyorum yokkaa stres yapacağımı bildiğim için gitmedim
Eda75 -Cansu- en iyisini sen yapıyosun canım bende 5+5 de gittim keseyi gördüm tek doktorum 10 gün sonra çağırdı kalp atışı için insan boş yere stres yapıyor işte 😌
nurdaneg0716 LaRenSu19 emin olabilmek için 7den sonra gideyim dedim Perşembe gününe randevu aldım bende ilk gebeligim geç döllenme olmuştu o yüzden geç görmüştüm onu endişe etmeyin ama oluyor bazen böyle şeyler sağlıkla kucağınıza alın inşallah
-Cansu- Eda75 benim bu ikinci gebeliğim ilkinde aynı anlattigin gibi oldu boşuna o kadar strese girdim şimdi biraz daha planlı gitmek istiyorum bakalım nasip