Egemenin_Annesii -Cansu- ay bende 7 haftalıkken garanti olsun diye aralıgın 2 sinde gidicem şimdi 6 haftalıgım görmezsem duymazsam strese girerim ama bir yandanda çok meraklıyım
-Cansu- Egemenin_Annesii yaa evet bende öyleyim her gün yarın gideyim gieyeyim diye düşünüyorum ama kalp atışını duyacak kadar olsun istiyorum yokkaa stres yapacağımı bildiğim için gitmedim
LaRenSu19 Egemenin_Annesii 3 ay önce 17 haftalıkken kalbi durdu canım ilaçla düşük yaptırıldım sonra kürtaj oldum. Buna da birşey olacak diye aklım çıkıyor
Egemenin_Annesii ZeynepDuru17 karından mı vajinadan mı çok erken duymussunuz o zamanda bebek bile olusmuyo
Egemenin_Annesii LaRenSu19 bende 6 haftalıgım 4 haftalıkken gittim sadece kese göründü bebeği göremedik boş gebelik olmasından korkuyorum bakalım 2 aralıkta randevum var suan bende 6 haftalıgım
ZeynepDuru17 Egemenin_Annesii vajinadan duydum karından duyamadi sonra ordan baktı biraz duydum o haftada
Nc34 Egemenin_Annesii vajinal olarak 6. Haftada dinletiliyor ben bebeği de gördüm kalp atışını da dinledim 6+2de 🌸
seyma0661 LaRenSu19 sanırım 6+1 gibiydi kalp atışını da duyduk keseyi de gördük görseli böyleydi canım
Nilayy95 LaRenSu19 6+3 te gördüm ve kalbimi duydum şükür canım 🙏🏻 ama keseyi gördükten 10 gün sonra çağırmıştı doktor beni. O yüzden bekle derim
LaRenSu19 Nilayy95 İçim rahat etmeyecek canım yarın bi gideyim duruma göre aralığın ilk haftası tekrar giderim artık 🩷
Berrakk39999 Nilayy95 ben de dün 5+6 da duydum vajinalden çok düzenli ve güçlüydü ama sanki videolarda daha güçlü atıyor bebeklerin kalbi ileriki haftalarda güçlenir mi seninkinin sesi nasıldı merak ettim canım bir kürtajım oldugu için her şeyden şüpheleniyorum 😊
seyma0661 LaRenSu19 insallah canım benim ama görmesen de sakın strese girme 7-8.haftaya kadar görülmemesi normal bide cihazla da alakalı olabilir
LaRenSu19 seyma0661 Çarşamba günü gittiğim devlet hastanesiydi kuzum doğru düzgün bakmadı bile kaç haftalık dedim 10 gün sonra gel kaç haftalık olduğunu o zaman söyleyeyim dedi. Yarın özele gideceğim detaylı bir şekilde bakar diye düşünüyorum hayırlısı olsun 🫶
seymdmr Bende 5+6 oldum keseyi gördüm 2 hafta sonra gel dedi ama bu aralar o kadar çok boş gebelik olan kişi duydum ki çok stresliyim çok kaygiliyim günler saatler geçmiyor gibi geliyor
LaRenSu19 seymdmr Rabbim korktuğumuza uğratmasın. Sağlıklı, sonunda bebişlerimizi kucağımıza aldığımız gebeliklerimiz olsun 🤲