prens_prenses_annesi Zeynep2929 yap testini ne kaybedersin ki benim belirtim yoktu biz 2. Cocugu istiyoduk ama bn dedim ki hani nezmn tutarsa artik hatta iliskiden sonra kalktim ben hemen dus fln almistim dedim bi test yapim ne kaybederim ki 10 gun vsrdi adetime silik cikmisti hatta saglik ocagina kan vermeye gttimde testi gosterdim kan vermek istiyorum dedim zorla kan verdim bana dedi bu zaten negatif sayiliyo 😃😃😂😂 sonra degerim yuksek cikmisti kacti hatirlamiyorum ama suan 9 aylik hamileyim 💜
Baby_B Lavanta8 antibiyotik iciyodum oyuzden icim rahat degildi Gecikmeden yapmistim 1 gun kala cikmadi negatifti 3 gun gecikince yaptim negatifti Sonra bi sabah uyandim icim hic rahat degildi Test yaptim silik ogrendim😅 2 ay öncesinde de kurtajim olmustu oyuzden beklemiyordum acikcasi
Lavanta8 Baby_B gecikmemin 7.günündeyim Test yapıyorum silik çıkıyor Ama ilk defa geciktim normalde günü gününe olurum açık renkli kahve akıntım oluyor. Acaba böyle bir ihtimal olabilir mi Kist veya hormon bozukluğu olmasından çok endişeleniyorum
aleyna_001 Ada25052025 adet günü yaptım olmam gereken gün çıkmadı ve tahmin ettiğim gibi geç döllenme olmuştu 5 gün gecikmeyi bekledim anında çift çizgi 5 haftalıkdı tam öğrendiğimde
bcnr8 iremm00 34 günde 1 adet olan biri olarak 1-2 gün gecikmeyle öğrendim. Yani son adetten 35-36 gün geçmişti
Nazo77 iremm00 Yok valla hiç anlamadım kilomdan dolayı adet olmuyorum hastayım sandım senede iki ay olmadığı oluyordu bu senede sıcaklar bastırınca ondan gecikti dedim ama alakası yokmuş 🤭
GlcnAlperen Benim reglim düzensizdi, reglim gecikince hiç şüphelenmedim o yüzden. Gecikmeyi tam hatırlamıyorum ama öğrendiğimde 6 haftalıktı gebeliğim