prens_prenses_annesi iremm00 bn hep 1 hafta onceden ogrendim oglumda 1 haftam vardi adetime kizima hamileyim 10 gunum vardi adetime 😃
Zeynep2929 prens_prenses_annesi aaaa 10 gün önceden öğrendin yani. Ben kızımı adetten 6 gün önce öğrenmiştim hem kasik ağrılarım vardı hemde hissetmiştim sanki sen nasıl öğrendin neyden suphelendin. 2. Çocuğu düşünüyoruz adetime 9 gün var kasik ağrısı ve bel ağrısı var şuan test yapsam mı acaba dün yaptım belli belirsiz bir çizgi daha vardı ama üstünde durmadım
Livelyy1 iremm00 benim 1 ay geçmişti msyısın son günü annem söyleyince test aldım yaptım pozitif çıktı o zamana kadar unutmuştum bile 😁😁
Ada25052025 Melikeakts ZeynepDuru17 mervedmrcn aleyna_001 MorKelebek54 Kızlar öncesinde test yapmış mıydınız? Benimde adetim gecikti dün olmam gerekiyordu ve çatlamanın 13. Günü bugun. Test yaptım dün negatif çıktı geç döllenmedir belki diye bekliyorum.
turkan403 iremm00 iki kızım da bir gün geçince öğrendim üç gebelik te de 2haziran yerleşme kanamasi gordm 28haziran gbi de kan pozitif çıkmıştı 25haftalik olucaz 🤭 geç döllenme olayı da unutmayın
Livelyy1 iremm00 gecikme varsa 1 ay inşallah vardır kuzum pazartesiye kadar bekle kuzenimin asla testte çıkmıyor kan veriyor direk pozitif çıkıyor
Serrabade Olmuyo diye 10 gecikme ile öğrendim. Ki iyiki bu kadar geç öğrendim. Geç döllenme olmuştu pcos olduğu için bebeği geç gördük
iremm00 Livelyy1 o nasıl iş ya valla başıma gelirmi gelir karın bel ağrım var günlerdir 10 gündür akıntı da çok var anlamadım
Lavanta8 Livelyy1 ya bu durum olabilir mi test yapıyorum predictor vs hep negatif İlk defa bu kadar geciktim