Tictack canım benim bebeğimle 32 te aşağı dönmüştü başı 2 hafta sonra bi baktık tekrar kafa yukarida. Doktorum 36 ya kadar bekleyelim belki döner dedi azicik yeri var dedi. İnternetten o dediğiniz hareketi yaptım kafama çok taktım normal olsun diye sizin gibi, o hareketi yapınca basınçtan kulaklarım tıkandı acillik oldum bebeği strese soktum saat akşam 11den gece 4 e kadar nstde izlendik hep 2 serum yedim bebeğim sakinleşsin diye. Ebeler doktorlar konuştu benimle senin bebeğin böyle olmayı tercih etti çünkü bu sekilde rahat, ya daha kötüsü olsaydı o zaman 20 kere sezaryen olayım diye ağlardın dediler. Resmen akıl tutulması yaşadım çok pişman oldum bebeğimi bu hale soktuğum için. Pazartesi günü sezaryen için günümüzü alicaz inşaallah ilk gebelik olduğu için 39 bitene kadar bekleriz dedi her ihtimale karşı, şuanda 37+5 deyim.
Hep hayırlı sağlıklı nasıl olacaksa o şekilde olsun diye dua ettim demek ki Allah bu şekilde daha hayırlı olacağını biliyor 😊 saatlerce sancı çekip sezaryene girenlerde biliyorum o yüzden sadece bebeğine odaklan nasıl doğum yaptığına değil. O sana muhtaç gelicek dünyaya , sen bebeğini rahatlatıcaksın bebeğin seni 🥰 Bebeğin gücü zaten hemen toparlandirir bizi Allahin izniyle 💐 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi💐💐💐❤❤❤