Seher_blk prens_prenses_annesi canım özele gitmek kolay mı sanki ben de gitmek isterim ama bu aralar durumlar baya kötü gidemem yani
prens_prenses_annesi Seher_blk askim kan icin doguma yine gtmezsen gitme kan verip sonucunu 1 saate ogrenirdin
israbolat Seher_blk acil betahcg testi isteyemiyor yani sistem izin vermiyor o yüzden. ya sağlık ocağında kan verebilirsin yada özele gidersen verebilirsin
Seher_blk israbolat geçen kimyasal gebelik geçirdigimde acile gittim kanamadan dolayi kan beta istedi ama bilmiyorum
gayesblog Seher_blk hiç bir şey olmaz. Daha çok yeni gebe olursunuz anladığım kadarıyla. Farkında olmadan dünya şey yaptıranlar var ilk haftalarda :) döllenme süreci bile haftalar sürüyor
Kkardelenn1 Sabahtan özel bir acilde imkanın varsa kan ver canım ama senin var zaten şükür bence riske atma ağrılı zor bir sürecin yok ise
turkannnnnn Seher_blk testiniz büyük ihtimalle pozitif ben 15 haftalığım doktora dolgu yaptırabilir miyim dedim riskli haftalar geride kaldığı için yaptırabilirsin dedi. siz bence daha başındasınız dişi biraz erteleyin derim doktorum özel hastanede bu arada iyi bi doktor
plajterligi Seher_blk bilmiyorum, özellerde oluyor. Devlette acilde diş için gideceğinizi söyleyip baktırabilirsiniz sonuçta narkoz verecek ve ilk 3 ay yasak diş tedavileri zorunluysa 4.aydan sonra yapıyorlar bende öyle yapılmıştı
ezgickm Seher_blk canım kimyasal gebelikte olmuş allah korusun pıhtılaşma vs bir sorun olabilir bilmeden vücuduna ilaç almasan daha iyi bence🙏 biraz rol yaparak evde çok tansiyonun çıktığını regl gecikmesi yaşadığını sürekli kustuğunu söyle o zaman kan bakarlar😅😅
Seher_blk ezgickm iptal ettim canım randevuyu 😘 valla insanı neler yapmaya zorluyorlar ya alın şu kanı nolcak sanki😂