Seher_blk Sevgikaya1525 gittim kız bu akşam idrar testi istedi kasiklarimda ağrı var deyince ya gebelik şüphesi var dedim ağrı kesici istiyorum dedim ama yok bir şey yapamam dedi sağlık ocağında kan testi yaptir dedi
israbolat Seher_blk acil betahcg testi isteyemiyor yani sistem izin vermiyor o yüzden. ya sağlık ocağında kan verebilirsin yada özele gidersen verebilirsin
Sevgikaya1525 Seher_blk ay ne kadar kötüler ben gittim kadın doğum bille değildi kasık ağrım var dinmiyor dedim gebelik şüphen var mı dedi evet hocam dedim hemen bakalm idrar ile kana baktı sonuç 2 saat sonra çktı ay bazı insanlar çok sinir bozucu
Goktug16 Seher_blk ilk 3 ay ve son 3 ay yaptirma dolgu felan dedi banada ortasında 3 ayda yaptirabilirsin bir sorun olmaz dedi
busesamet0101 Seher_blk diş doktorunuz mu öyle söyledi? peki dolgudan sonra enfeksiyon olmayacağının bir garantisi var mı dişiniz ağrımıyorsa ve enfeksiyonlu değilse bence dolguyu ertelemelisiniz bir kadın doğum doktoruyla görüşene kadar
sacmalamakizim Seher_blk Benim bildiğim ilk trimester da diş tedavisi olmuyor, bence erteleyin randevunuzu.
Seher_blk Meryeminannesi20 inan ki bu akşam acile gittiğimde çok kötü mide ağrısı yaşıyorum ölüyorum dedim kasikta ağrı çok idrara çıkıyorum dedim idrar testi istedi aptal ya en sonunda ağrıdan ölüyorum ağrı kesici alamıyorum gebelik şüphesi var dedim yine de kan almadı sağlık ocağında yaptır dedi
Seher_blk prens_prenses_annesi canım özele gitmek kolay mı sanki ben de gitmek isterim ama bu aralar durumlar baya kötü gidemem yani
prens_prenses_annesi Seher_blk askim kan icin doguma yine gtmezsen gitme kan verip sonucunu 1 saate ogrenirdin
Seher_blk israbolat geçen kimyasal gebelik geçirdigimde acile gittim kanamadan dolayi kan beta istedi ama bilmiyorum
gayesblog Seher_blk hiç bir şey olmaz. Daha çok yeni gebe olursunuz anladığım kadarıyla. Farkında olmadan dünya şey yaptıranlar var ilk haftalarda :) döllenme süreci bile haftalar sürüyor