Seroo01 Arkadaşlar sizlerde de adet sancısı gibi bel ağrısı oluyormu bugün bende biraz fazla oluyor dra gitmelimiyim acaba sizlerde de oluyormu 16+5gğnlüğüz
zynp1512 Seroo01 ben daha dün gittim sürekli bi ağrı var kasıklarıma doğru büyüyor ağlatmıyorsa seni tehlikeli değildir He yok ağlatıyorsa dikkat et hemen gel bekleme dedi
Emele Seroo01 şu 4 gündür hem kasık hem bel hem de ayak ağrılarından gece uykusunu unuttum uykudan uyandırıyo 🤷♂️
Teonam 16+6 olduk Bizde bugün, iki üç gündür bende de mide ağrısı sırta vurdu bel ağrısı sırt ağrısı ara ara baş ağrısı bazen koşa süreli karın ağrısı oluyor 🤷♀️ Rabbim yardımcımız olsun ☺️
Seroo01 Teonam rabbim yardımcımız olsun benim dün biraz fazla ağırınca korktum açıkçası çok şükür şuan iyiyim 🙂 sağ salim sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz inşallah
Zulall Seroo01 kaç kaftalılsınız ben daha yeni dün hissettim hareketlerini çok minik minik 😍 Damar atışı gibi 18+4 günlüğüm 😇
Zulall Benim de o haftalar baş ağrım oldu ki arada sırada yorulunca yine oluyor ve bel agrısı sanırım hamileliğim boyunca tek sıkıntım bel agrısı olacak çünkü skolyoz ve bel fıtığı olan biriyim eğer ayakta kalır iş yapar az bişi yorulursam fıtığım coşuyor ve topallıyorum ayağıma vuruyor resmen 😩 Rabbim kimin ne sıkıntısı varsa şifasını versin inşallah