Begum- Ezgikcc 35+3 de 3000 kiloydu . Şuan 37+5 haftalık olduk . Aralığın 2 sinde Allah nasip ederse sezeryan olacağım
Aysnke İyi aksamlar bz daha 31 haftalikiz simdiye kadar bebiş tersti ama dönmüş inşallah normal olur diye dua ediyorum hakkimizda hayirlisi 29+5 te 2 kiloyduk biraz iriyiz🥰🧿
Ezgikcc Aysnke maşallah bende 35+1 im bizimkide şuan dogum pozisyonunda ama bakalım normal olacak mı☺️
dika Aysnke iri bebeklerin doğumu zor olur ve normal doğum pek önermiyorlar ve bazı doktorlar yapmıyor
Yasmin444 Ezgikcc maalesef ilk kızıma hamileyken hareketı yoktu mecbur sezeeyana alındım Buda ıkıncı kızım seseryam olacak
SeLyy 35+0 da gittiğimde 2500 dü . Şuan 36+1 im Perşembe gün gideceğim . Ameliyat günüm 38+1 de alıyor 6 Aralık inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişerimizi .
Ezgikcc SeLyy amin insallah benimde henüz günüm belli değil normal dediğim için sanırım doktor suanlık akışına bıraktı
SeLyy Ezgikcc normal doğum için 40 haftaya kadar bekliyorlar / benim ilk doğumum sezeryan olduğu için belli .