Guji Selam arkadaşlar... Hamileliğimin başından beri bu uygulamada oldukça vakit geçirdim, okudum, araştırdım, çok yazmasam da fikir sahibi olduğum birkaç konuda yorum eklemeye çalıştım. Her anne adayı gibi benim de en büyük duam hayırlısıyla ve sağlıkla bebeğimi kucağıma almaktı. Çok şükür 23 Ocak’ta doğum gerçekleşti. Hikayemiz normal doğumla başladı ama bir dizi talihsizlikten ötürü sezaryen ile sonuçlandı. Detaylarıyla anlatmak anlatmak istemem, benim doğumum belki de milyonda bir görülen sorunla gerçekleşti, o nedenle kimseyi etkilemeyeyim, üzmeyeyim isterim. Ancak sadece şunu belirteyim, biz kadınlar çok ama çok güçlüyüz. Ayakta kalmak, pozitif olmak ve hayatta kalmak için çok güzel gücümüz var, süper kahramanlarız. Pelerinimiz yok ama anneliğimiz var. Bizim her türlü gücümüz, kahramanlığımız ve varlığımız kadınlığımızdan ve elbette ki annelik içgüdüsünden geliyor. Ben bunu bu Çarşamba günü evladımı kucağıma almak için yaşadım, gördüm. Ama her süper kahramanın arkasında çok ama çok güçlü, varlığına şükredilen bir baba adayı da varmış, bunu da gördüm. ❤️ Güçlüyüz, ve her gün daha da güçleniyoruz. Umarım ki tüm anne adayları hayırlısıyla, sağlıkla ve güzel bir Doğumla bebişlerini kucaklarına alırlar. Tüm bu hikayemin özetini de şu şekilde yapabilirim; vazgeçmeyin. Evlatlarımız için herşeye değer ❤️🥰