Brgmde Benim bilaçgündür sakin hissediyorm ama az az Yani hergün muhakkak hissediyorum ama sürekli değil gün içinde
acelyaakba Brgmde benimde o haftalarda seninki gibiydi suan 29 haftaligim masallah cok hareketli bu hafta umarim hepimizin bebeleri cok hareketli olur saglikli olsunlarda 😁
Alisde Brgmde 26 haftadayim.belki 2. Gebeligim diyemi bilmiyorum masallah baya hareketli insallah ciktiginda uslu ve sakin olur 😅
aslaninannesi7 Brgmde o haftalarda bir büyüme atağı oluyormuş bende yaşadım korktum hatta. 30. Haftaya geldim şimdi maşallahı var. Hiç hissetmiyorsanız sıkıntı ama ara ara oluyorsa endişe etmeyin
Cheryy1 Brgmde gün icerisinde sürekli hareketli normalde geceleri sakin oluyordu fazla hissetmiyordum ama artik gece de hissetmeye başladım saglikla gelsinler inşallah 💝
Zlmm acelyaakba benim 26 hafta ama bu gece sabaha kadar sürekli hareket etti hiç uyuyamadım bu kadar fazla hareket etmesi normal mi sizce. Biraz korkuttu beni
Granit Benim de pleasantam ön tarafta olduğu için hareketleri hiç net hissetmiyorum ve günde en fazla birkaç kez hissedebiliyorum. 28. Haftadan sonra hareket saymaya geçince nasıl takip edilecek ? Doktoruma sordum net bir cevap vermedi.