october Pamuk3419 kimyasal da olabilir değeri takip etmeden bilmek mümkün olmaz ama bu her gebelik için geçerli size özel bi durum değil ki
Pamuk3419 october yani bende şunu anlamadım kimyasal olsa ultrasonda gözükmez zaten diye biliyorum ama dr bakınca direkt gebelik var dedi ama kan gibi daha çok küçük dedi
Bilge-96 Pamuk3419 son adet tarihiniz nedir ? 3 haftalık gebelik görülebiliyor muymuş çok şaşırdım. Karından mı baktı alttan mı
Pamuk3419 Bilge-96 karından baktı 3 kasımda yumurtlama görmüştüm o zaman oldu büyük ihtimalle daha kese gözükmedi zaten ama gebelik var dedi kan gibi daha kücük dedi
Bilge-96 Tugba87 bence çok erken.. belirtiler psikolojik de olabilir yumurtlamadan 10 gün sonra falan başlar belirtiler. Ben 14’ünde çatlatma iğnesi yaptım mesela ben de hala bekliyorum acele edip üzülmemek adına
Tugba87 Bilge-96 bilmiyorum ki işte hiç yaşamadığım için yorum yapamıyorum.Annelik duygusu nedir bilmediğim için yaşamak lazım
Bilge-96 Pamuk3419 aslında gebelik haftası son adet tarihinize göre hesaplanır 5 haftalık falan olması lazım acaba geç döllenme mi? Doktor daha iyi bilir tabi takibe devam edin doktorunuzun önerdiği şekilde
Pamuk3419 Bilge-96 adete 4 gün kala erken gebelik test yapmıştım negatif cıkmıştı 2 gün kala yaptım çok silik çıktı 1 gün kala yaptım t çizgisi silik şekilde çıktı öyle olunca adet günü kan verdim
Pamuk3419 Bilge-96 beklenen adet günü beta 75ti 2 gün sonra tekrar verdim 202 çıktı birdaha gerek görmedi doktor
MNesemm Kızlar benim bir oğlum birde kızım var 3 istiyoruz inşallah olur rabimden hala deniyoruz adet 30 sabirsizim ama
tarcinnnn24 Kızlar belirti olarak akıntı şart mı ya.. çoğu yerde öyle oludum. Akıntısı olmadan hamile kalan duydunuz mu hiç?
Tubaorc tarcinnnn24 hayır şart değil akıntı olması. İlk hamileliğim de hiç olmadı. Ve sağlıklı bi şekilde devam etti gebelik 🌸