Nilayaldemir ilk kızımda cahildim diyelim bişey bilmediğimden erkenden gittim nişanım gelince hatta eşim ve kaynanam zoruyla götürüldüm bana kalsa gitmezdim çünkü gelen şeyi bana devasa bişey gibi anlattılar çok korkardım nişan ne felan diye sabah kalktım baktım ufacık bı kan gibi kahverengi bı leke evde savaş var sanarsiniz görseniz doğuracak olan benim kalktım duşumu aldım çayımı içtim felan doktor bana çok şaşırmıştı böyle pozitif rahat olanlar kolay doğum yapıyor felan diye her neyse normal doğum zor ama sezeryanin daha zor olduğunuda duydum yani doğumun kolayı yok maalesef bunu yaşayacaz hepimiz o dediğin şeyleri yemeye devam et egzersiz yap merdiven in çık ve ağrın sıklaşıp dayanılmayacak hale gelene kadar gitme devlette yapacaksan doğum odaya koyuyorlar kimseyi almıyorlar o odada tek sancı çekmek bı zulüm ben 15 saat tek başıma sancı çektim esimgilin yüzünden hala sinirleniyorum onalra arkadaşım benden duyunca gitmedi evde son ana kadar bekledi 4 5 saatte çıktı geldi doğumdan şimdi ikinciye hamileyim inşallah gene normal doğum nasip eder Allah’ım benim yaramazin plesentası rahim ağzıni kapatmış dönerse olur dönmezse sezeryan diyorlar tek duam dönmesi normal doğum güzel ya öyle anlatıldığı gibi aşırı korkutucu bişey değil sen ne kadar pozitif olursan rahat olursan doğumun o kadar kolay olur bakma benim 15 saat süründüğüme açıklık olmadan gidersek olacagi o 🤣🤦