Meryeli yani aslında doğumhanede pek de bir şeyim kalmamıştı benim açılma tamamlanana kadar ki sancı biraz ağrılı bir süreç doğumhanede sadece sancıyı bekleyip sancı geldiğinde ıkınıyorsunuz ıkınma da tuvaletinizi yapar gibi bebeği itme hareketi aslında ben bütün süreç boyunca bebeğin çıkma anındaki acıdan korkuyordum ama hiç de düşündüğüm kadar acılı değildi doğumhanede de sancım varken ıkındım yokken gayet ebeyle doktorla sohbet edebiliyordum hatta çok susadım bana bi su getirir misiniz diyip uzun uzun su içmiştim 🥲 bebek çıkarken de sadece kafa kısmında biraz baskı hissediyorsunuz kafa çıktıktan sonra da doktor bana ıkınmayı bırak kalanı bende dedi sonrasında ne oldu ne bitti anlamadan bebeğim kucağımdaydı plasentamın çıkması için karnıma bastırdılar biraz o kısımda da hiçbir şey hissetmedim hatta plasentanın ne zaman çıktığını bile bilmiyorum dikişim çok olmadı 4 taneydi onun için de doktorum uyuşturduğunu söyledi çok hafif belli belirsiz bir acı hissettim doğumhaneye girmem, bebeğin doğumu, dikiş anım böyleydi biraz uzun yazdım sanırım ama 😅 sancıları çekerken bir daha asla çocuk yapmayacağım diyordum ama inanın doğumdan sonra evet bir acı yaşadım fakat tarif edin deseler edemem diyorsunuz aklınızdan uçup gidiyor geriye bir tek bebişiniz kalıyor 🫶 sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi ❤️