Mgsh Selam kasım 16’da regl oldum. Bugün bitti döngüm 24 gün benim pazar ve salı değerlendirme yapacağız inşallah aynı durumu yaşadığımız kimler var acaba süreci beraber geçirelim🙏🥹👶🏻
Senasaltan Mgsh kesinlikle yatağa çocuk yapma kafasıyla girmeyin o zaman siz de eşiniz de stres olursunuz tamamen birbirinize odaklanın ve eşinizle güzel vakit geçirmek mutlu olmak için girin bu çok büyük bir etken oluyor :)
Mgsh Ovülasyon testi almadım sizce gerekli mi? Stres yaşatacak gibi geliyor sanki. Öneriniz nedir Bir de ocean’ın folik asitini kullanıyorum ben daha iyi bir öneriniz var mı ?
Tugbaguler Mgsh folik asit olarak bende ocean kullanıyorum eczanedeki kız omega ve vitamin değerleri daha iyi diğerlerine göre demişti ovülasyon testi yapma bence aşırı stresli oluyorsun iki günde bir ilişki bence yeterli pcos un yoksa
Kardelen0406 Benimde o tarihler 😊Klomen kullandım yumurta takibindeyim umarım olumlu sonuçlar alırız 🙏🏻🌸
Mgsh Kardelen0406 Sizin döngünüz de 24 mü Klomen ne için kullanıyorsunuz? İnşallah olumlu sonuçlar alalım.👶🏻
Kardelen0406 Mgsh döngüm 30-32 gün arası ☺️Klomeni ilk defa kullandım yani doktorum deneyelim dedi bakalım bekliyorum bende ☺️yumurtlama çatlama gördünüz mü 😊
Mgsh Kardelen0406 6 yıllık evliyim ilk denememiz olacak herhangi bir tedavi ya da ilaç kullanmadım Omega3 ve Folik asit kullanıyorum Yumurta çatlama durumuma hiç baktırmadım ayrıca gerekli bişi mi Ovülasyon testinden bunlar anlaşılıyor mu acabaa
plajterligi Benimde bat 6 Aralık , 9 kasımda hsg çekildim 1 dolu 1 boş değerlendirme yaptık ama 2 yaş sendromlu bebem var son günlerde bulduğumuz yerde sızıyoruz resmen bakalım nolcak sonuç