Canan2625 Busralbyrk ben Salı günü 37 ye giriyorum tam 37 de olacam inş benim bebeğim hem ters hemde geri maalesef doktor normal yapamayız kaldıramaz küçük olduğu için dedi ters olmasıda daha iyi olur sezeryan için dedi
isimsizdir Hastanede yatarken yanımdaki bir kadın da bebeğinin gelisim geriliği var denilmişti doktor şunu sanci vermişti ama doguramadigi için sezeryan olmuştu 37 haftalikti bebeği Doktor ne derse o ama acilman varsa normalda dogurursun
Busralbyrk isimsizdir sancım gelir mi onu da bilmiyorum. Gelirse normal doğurabilir miyim onu da bilmiyorum. Doktor ne derse ona göre hareket edeceğim artık
Busralbyrk Canan2625 bana da istersen sancıyla normal başlarız ama bebek kaldıramayabilir dedi perinatalog. Kendi doktoruma gideceğim hafta içi. Normal doğum istiyordum ama
Canan2625 Busralbyrk perinatologlar daha iyi bilir bna sorarsanız riske atmayın bebeğinizi bende sezeryan olacağım bende normal istiyordum ama bebeğim olunca işin ucunda yapacak bi şey yok her ikiside doğum sonuçta
Canan2625 Busralbyrk öyle ya devletteki perinatologa gittiğimde bekle 38 39 a kadar dedi ama üni hastanesindeki perinatolog doktor en geç 37 de alırız dedi mecbur 37 de alınacak yani ameliyat günü alındı zaten salı günü doğumun var inş dualarınızı bekliyorum 🥹🤲🏻🤲🏻
Busralbyrk Canan2625 sağsalim küvöze girmeden kucağına alırsın inşallah iyi düşünelim her şey iyi olsun dualarım seninle
Canan2625 Busralbyrk teşekkür ederim canım bnmde dualarım seninle aynı kaderi paylaşıyoruz nerdeyse hemen hemen birbirimizi en iyi biz anlarız aylarca stresle bugünlere geldik inş sonumuz selamete çıkar bebfğimzide bizde sağlıcakla o hastaneden çıkarız küvez yüzü görmeden 🤲🏻🤲🏻🥹
Busralbyrk Canan2625 amiiiin inşallah ya artık bir an önce kucağına almak istiyor insan sıkıntılı süreçler geçecek inşallah 🙏🏻💖
Serensagir69 Oğlum 36+6 haftalıktı ama 34 hafta uyumluydu 2.400 gram doğdu suni sancıyla normal doğum yaptım hiçbir sıkıntı olmadı küvöze de girmedi
Canan2625 Serensagir69 oh maşAllah bende normal istiyordum ama doktor kaldıramaz küçük dedi bide benim bebek daha dönmemiş ters hala bu yüzden de yapamam dedi peki siz niye 36 haftada doğum oldu geri olduğu için mi sadece
Busralbyrk Serensagir69 maşallah 🧿 inşallah benim de böyle olur. Bebeğim nasıl sağlıklı olacaksa öyle olsun tabi 🤲
Serensagir69 Canan2625 su azlığı ve yüksek tansiyondan canım benim oğlumda doğacağı günün gecesine kadar makat gelişliydi son kez ultrasona aldılar sezaryena alacaklardı gece dönmüş ve normal doğum oldu ama doğum şeklinin hiçbir önemi yok sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim 🥰