Sevcny Kızlar çok panik yaptım bi an karnım kasıldı 13 haftaşık gebeyim toxsoplazma ıgm:0.07 ıgg:0.00 ıgm pozitif mii
tugces87 Sevcny baktım ben de eski sonuçlarıma g olan 0.18 m olan 0,31 negatif yazıyor doktor da o zamandan sıkıntı yok demişti sizinki daha düşük negatif yani
tugces87 E nabızdan bakıyorsanız orada kırmızı çıkar kırmızı değilse dikkat etmeyin. Ben de 14-15. Haftada kasılma yaşamıştım. Hemen bitiyorsa sorun yok diyorler genelde. Devam ediyorsa doktora haber verebilirsiniz. Bir de psikolojik mi bilmiyorum ama kereviz yedikten sonra bir şey olur mu diye internete bakmıştım kasılma olabilir demişti. Sonra hafif kasılmalar olmuştu daha sürmüyorum ağzıma kereviz ama psikolojik etkisi vardır mutlaka
Sevcny tugces87 çok çok teşekkür ederim evde kedim var aşıları tam çok dikkat esitorum her şeye görünce karnıma ağrılar girdi internete baktım ama gözüm karardı hiç anlamadım
tugces87 Sevcny bu toksoplazmayı ben de araştırıyorum da iyi yıkanmamış yeşillik, çiğ et-yumurta, pastörize yumurta olmayan mayonezden de geçebiliyormuş. Ben de kedi yok ama ben de bunlara dikkat ediyorum belki bilmek istersiniz
tugces87 Sevcny bir de yediğiniz şişkinlik yapmış olabilir. Benim hiç böyle problemlerim yoktu ama hamilelikten sonra birçok yemek dokunuyor
tugces87 Sevcny ama yanlış da yönlendirmeyeyim yani kadın ağrısı toksoplazmadan olmayabilir ama belki başka bir bakteri kapmışsınızdır yediğiniz bir şeyden doktora sormakta yarar var geçmediyse