ogul_can Kus95 ilk hamileliğim de doktor istemedi bende yaptırmadım ve herhangi bir sorun çıkmadı şükür bu hamileligim de kararsızım
gizemyil Smr28 gebelik şekeri tanisi koyup takipe görmediniz mi . Şeker ölçümü fln yapmadınız mı Kus95 25+2 deyim, 4 gün önce yaptırdım. Gebelik şekeri cikti tani kondu. Endokrine yonlendirdi Bugünden itibaren açlık ve tokluk şekeri olcucem.
Kus95 Pelnztrk benim doktorum yaptırma taraftarı ben yaptıracağım sanırım çünkü çok fazla tatlı şeyler tüketiyorum
Sazenin Pelnztrk mutlaka yaptırmanızı öneririrm ki doktorunuz da önerecektir. Ya da çok detaylı şeker takibi tapmanız gerekiyor 2 hafta sabah akşam açlık şekerinizi takip etmelisiniz. Gebelik şekeri günümüzde çok yaygın ve dikkate alınması gereken bir durum. Şayet şekeriniz var ve bunu bilmeden devam ediyorsanız çocuğunuzda gelişim geriliği, ani kalp durması riski var. Gebelik şekeri yaptırmayın söylemeleri arttığından bu yana ani anne-bebek ölüm oranları %6 dan %14e çıkmış durumda. Şakası olmayan bir durum. Şeker hem sizde hem bebeğinizde pıhtılaşma yapabilir. Mutlaka kontrol edilmesi gereken bir durum. Sıfır şekerli bir hayat ne yazık ki çok zor ekmekte bile şeker var. Şeker yüklemesinin zararı değil size teşhis için çok faydası var ihmal etmeyin @Kus95
Kus95 Sazenin bende yaptıracağım büyün doktorlar da yaptırın diye öneri de bulunuyor zaten teşekkür ediyorum size de